Szukaj
Podpiałem kabel i hula aż miło... Więc co może być przyczyną, że nie łączy się przez wi fi??
Chyba nawet niepotrzebnie użyłem słowa KONTRA w swej wypowiedzi, bo jak patrze z perspektywy to obrazy w TV LED i Plazmotronie są dla mnie tak inne, mają tak inne cechy, że w zasadzie porównywać ich nie należy. Plazma to tv na wieczór, LED to tv na dzionek i nawet bardzo słoneczne południe. Trzeba wybrać jaki sposób prezentacji obrazu bardziej odpowiada, czy bardziej naturalny, realistyczny, może ciut kinowy w plazmotronie, czy taki na gorąco i na kolorowa w tv LED, czego zapewne też są zwolennicy. LED za cyrka 8 tys zł już już już ....... mógł by być tak z 50 cali chociaż.
Dzisiaj na ibood Samsung 55”UE55HU6900 Ultra HD za 5015 zł lub LG NANO FULL LED ULTRA HD SMART TV (55LA9709) za 5855 zł.
Może ktoś się skusi![]()
nic...
Z tych dwóch to lepiej moim zdaniem prezentuje się na papierze i z wyglądu LG.![]()
Btw. Mogliby dać jakiś zestaw kina domowego do tych telewizorów na Ibood. Poluję od jakiegoś czasu na jakieś kino LG właśnie czy coś.
LG już wyprzedali. Nieźle.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Skontaktuj się z nami