Close

Strona 156 z 272 PierwszyPierwszy ... 56106146154155156157158166206256 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 551 do 1 560 z 2712

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lena&TheShadow Zobacz posta
    5 letni panas to kupa przy którejkolwiek nowej plazmie LG z serii HD ot taka dygresyja
    Jestes w wielkim bledzie. LG nadal nie osiagnelo poziomu Panasa sprzed tych 5 lat. LCDki robia dobre, ale plazmy od nich leza i kwicza.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login_87 Zobacz posta
    hehe taki 60 zt tez mi się marzy no ale właśnie cena... Myslalem tez nad 55st60 ale roznica w cenie jest zbyt duza... :/ W taki razie jutro będę zamawiał, bo juz coraz trudniej z dostępnościa tego modelu. Jak zawiśnie to sie pochwalę
    To się chwalę... jeszcze nie wisi ale stoi.
    I mam problem. TV nie chce mi się połączyć z siecią. Czasem na problemy zeby ja wogóle znaleźć. Raz udało mi się połączyć ale po wyjściu z menu tracę połączenie. Myślicie, że lepiej będzie jak podepnę kabel?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login_87 Zobacz posta
    To się chwalę... jeszcze nie wisi ale stoi.
    I mam problem.
    Gdybyś miał odwrotnie, to dopiero mógłby być problem
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Podpiałem kabel i hula aż miło... Więc co może być przyczyną, że nie łączy się przez wi fi??

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Dwa słowa: Plazma Panasonic.

Wszystko inne, niezależnie od ceny, wyrzuca się przez okno po porównaniu z plazmą. Proszę poczytać opinie ludzi którzy mieli doświadczenia zarówno LCD i plazmą, np niedawne relacje P. Roberta (robin102). Wycinek z jednego z postów: "Obraz LED kontra plazma to zupełnie dwie inne bajki. Nawet nie powinno się tego porównywać, który lepszy, który gorszy. Po prostu zupełnie inne nieporównywalne obrazy." Chwalących LCD proponuję nie czytać, oni nie wiedzą o czym piszą.
    Chyba nawet niepotrzebnie użyłem słowa KONTRA w swej wypowiedzi, bo jak patrze z perspektywy to obrazy w TV LED i Plazmotronie są dla mnie tak inne, mają tak inne cechy, że w zasadzie porównywać ich nie należy. Plazma to tv na wieczór, LED to tv na dzionek i nawet bardzo słoneczne południe. Trzeba wybrać jaki sposób prezentacji obrazu bardziej odpowiada, czy bardziej naturalny, realistyczny, może ciut kinowy w plazmotronie, czy taki na gorąco i na kolorowa w tv LED, czego zapewne też są zwolennicy. LED za cyrka 8 tys zł już już już ....... mógł by być tak z 50 cali chociaż.

Domyślnie

Dzisiaj na ibood Samsung 55”UE55HU6900 Ultra HD za 5015 zł lub LG NANO FULL LED ULTRA HD SMART TV (55LA9709) za 5855 zł.
    Może ktoś się skusi
    nic...

Domyślnie

Z tych dwóch to lepiej moim zdaniem prezentuje się na papierze i z wyglądu LG.

Domyślnie

Btw. Mogliby dać jakiś zestaw kina domowego do tych telewizorów na Ibood. Poluję od jakiegoś czasu na jakieś kino LG właśnie czy coś.

Domyślnie

LG już wyprzedali. Nieźle.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    LG już wyprzedali. Nieźle.
    No mówiłem że zarąbisty sprzęt ma LG. Ogólnie rzecz biorąc cena była ok.

Strona 156 z 272 PierwszyPierwszy ... 56106146154155156157158166206256 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów