Szukaj
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
A poprawili rozdzielczosc 3D ? Bo jesli nie to dalej nabijaja klientow w butelke z tym Full HD 3D. 1080 jest, owszem, ale jak nie oglada sie materialu 3D
niezgodze się na sklepie podłączałem do bd wiadomo obraz genialny ale plus dla lcd led, potem pod N przewaga lcd led, potem pod naziemną plus dla lcd led, nie na trybie sklepowym, nigdy go nie włączam telewizory wole sam ustawiać...już 5 lat pracuje na sklepie rtv agd i jak tylko zamawiamy jakieś ciekawe tv odrazu je podłączamy testujemy i porównujemy między sobą..
w domu też testowałem w tamtym roku jak wybierałem dla siebie tv plazme oczywiście panasa bo inne firmy nie mają do nich polotu, lcd led sony ex710 i philipsa ambilighta, obraz upc z dekoderem hd..w domu też dość ostro tv mam podkręcony lubie jasny żywy obraz z podkręconymi kolorami..
Ostatnio edytowane przez marcinsk ; 25-01-2012 o 17:49
Stary, ale Ty masz duze pluca...
Pursue happiness with diligence
z pasywnymi tv robi manta oraz lg, lg daje w zestawie 7 par rozwiązanie fajne efekt też dobry, plus dla mnie przy wadzie wzroku po 20 minutach oglądania nie boli mnie chore oko i głowa natomiast w aktywnych dłużej niż 5 minut nie daje rady, aktywne każda inna firma zwykle 2 pary okularów w zestawie ceny kolejnych od 250 w góre...
Skontaktuj się z nami