Close

Strona 13 z 227 PierwszyPierwszy ... 311121314152363113 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 2712

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinsk Zobacz posta
    tak to też ale oprócz tego lepsza czerń i biel, i obraz ostrzejszy na lcd led, oczywiście nie mówie że są złe tv plazmowe, ja mam poprostu takie zdaniena ich temat, i obraz bardziej podoba mi się na lcd led, niechciałbym wyjść na osobę która się w jakiś sposób wymądrza i przechwala, poprostu lubie ten temat bo z mojej branży...
    a mozesz odpowiedziec na moje pytanie:

jakie firmy robia TV z pasywnym 3D, a jakie z aktywnym?
    Ostatnio edytowane przez jarek76 ; 25-01-2012 o 20:21

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Oczywiście, że nie, plazma dalej lepszy obraz.

W jakim sensie dostał po d? Był mniej jaskrawy i kolorowy?
    Zapominasz dodac "wedlug mnie" przed prawda absolutna

Dopuszczasz do siebie ewentualnosc ze ktos lubi landryny ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Dopuszczasz do siebie ewentualnosc ze ktos lubi landryny ?
    Lubić można, ale landryna zawsze będzie mniej zdrowa, od na przykład sałaty, nie?
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Lubić można, ale landryna zawsze będzie mniej zdrowa, od na przykład sałaty, nie?
    Nie.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

podłączyłem na sklepie serie g panasa koło d6500 no i powiem szczeże dostał panas po dupie....i to nie opinia tylko moja tylko również klientów..
    Podłącz LCD i plazmę w domu, ustaw obok siebie w normalnie oświetlonym pokoju, przełącz tv z trybu sklepowego w normalny i wtedy porównuj.
    To, co jest prezentowane na sklepowych półkach w domu wypaliłoby Ci oczy po półgodzinnym oglądaniu
    N

Domyślnie

A poprawili rozdzielczosc 3D ? Bo jesli nie to dalej nabijaja klientow w butelke z tym Full HD 3D. 1080 jest, owszem, ale jak nie oglada sie materialu 3D

Domyślnie

niezgodze się na sklepie podłączałem do bd wiadomo obraz genialny ale plus dla lcd led, potem pod N przewaga lcd led, potem pod naziemną plus dla lcd led, nie na trybie sklepowym, nigdy go nie włączam telewizory wole sam ustawiać... już 5 lat pracuje na sklepie rtv agd i jak tylko zamawiamy jakieś ciekawe tv odrazu je podłączamy testujemy i porównujemy między sobą.. w domu też testowałem w tamtym roku jak wybierałem dla siebie tv plazme oczywiście panasa bo inne firmy nie mają do nich polotu, lcd led sony ex710 i philipsa ambilighta, obraz upc z dekoderem hd..w domu też dość ostro tv mam podkręcony lubie jasny żywy obraz z podkręconymi kolorami..
    Ostatnio edytowane przez marcinsk ; 25-01-2012 o 17:49

Domyślnie

Stary, ale Ty masz duze pluca...
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

z pasywnymi tv robi manta oraz lg, lg daje w zestawie 7 par rozwiązanie fajne efekt też dobry, plus dla mnie przy wadzie wzroku po 20 minutach oglądania nie boli mnie chore oko i głowa natomiast w aktywnych dłużej niż 5 minut nie daje rady, aktywne każda inna firma zwykle 2 pary okularów w zestawie ceny kolejnych od 250 w góre...

Domyślnie

z pasywnymi tv robi manta oraz lg, lg daje w zestawie 7 par rozwiązanie fajne efekt też dobry, plus dla mnie przy wadzie wzroku po 20 minutach oglądania nie boli mnie chore oko i głowa natomiast w aktywnych dłużej niż 5 minut nie daje rady, aktywne każda inna firma zwykle 2 pary okularów w zestawie ceny kolejnych od 250 w góre...
    ma sie rozumiec, ze pasywnych okularow nie moge uzywac do TV z aktywnym 3D?

Strona 13 z 227 PierwszyPierwszy ... 311121314152363113 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów