Troche to wiecej kosztuje, ale pomysl o Zoom H1n, jesli zalezy Ci na jakosci i stereoBudzet zostalby przekroczony, ale mysle ze jego funkcje moga byc przekonujace
http://www.samsontech.com/zoom/produ...-recorders/h1/
Szukaj
Troche to wiecej kosztuje, ale pomysl o Zoom H1n, jesli zalezy Ci na jakosci i stereoBudzet zostalby przekroczony, ale mysle ze jego funkcje moga byc przekonujace
http://www.samsontech.com/zoom/produ...-recorders/h1/
znajomy poszukuje TV - od 50 cali w gore, najlepiej okolice 60. Raczej LCD i koniecznie z 3D. Polecacie cos konkretnego?
A jaki bezposredni zwiazek ma rozmiar z wyborem pomiedzy plazma a lcd ?
Przy tym rozmiarze - nie wiem, ale przy 26" zasadniczy: nie ma takich plazm![]()
Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.
jakie firmy robia TV z pasywnym 3D, a jakie z aktywnym?
jeżeli chodzi o tv lcd z podświetleniem led 55 cali to napewno godnym polecenia byłby model D6500, jak dla mnie super telewizor wyposażony w zasadzie we wszystko, 3d, pełna przegladarka, wi-fi, wbudowany tuner satelitarny, usb z możliwością nagrywania, i obraz naprawde genialny...jedynu minus cena 55 na dzień dzisiejszy przynajmniej u Mnie na sklepie ok 6400, słusznie tu stwierdzono że plazma będzie dużo tańsza...ale czy odbiór taki sam...kwestia gustu..ja zwolennikiem plazm nie jestem, zresztą podłączyłem na sklepie serie g panasa koło d6500 no i powiem szczeże dostał panas po dupie....i to nie opinia tylko moja tylko również klientów...napewno brał bym pod uwage model philipsa pfl7606 ambilight, również świetny telewizor i napewno godny polecenia, tutaj wiem z własnego doświadczenia posiadam model ambilight'a z zeszłego roku odbiera fantastycznie i dodatkowo światełka oświetlające ściane....![]()
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
tak to też ale oprócz tego lepsza czerń i biel, i obraz ostrzejszy na lcd led, oczywiście nie mówie że są złe tv plazmowe, ja mam poprostu takie zdaniena ich temat, i obraz bardziej podoba mi się na lcd led, niechciałbym wyjść na osobę która się w jakiś sposób wymądrza i przechwala, poprostu lubie ten temat bo z mojej branży...
Ostatnio edytowane przez jarek76 ; 25-01-2012 o 20:20
Skontaktuj się z nami