Close

Strona 111 z 227 PierwszyPierwszy ... 1161101109110111112113121161211 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 101 do 1 110 z 2712

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Na wszelki wypadek oszczędzaj kondensatory
    Tylko nie bardzo wiem jak to robić ?
    Pozdrawiam
    Marcin

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siona Zobacz posta
    Strasznie żal, że panasonic przestaje robić plasmy...
    Nie ma co żałowiać i zaklinać achów i ochów, ta tachnologia nie ma przyszłosci. Dobry TV LED jest tak samo dobry okiem i radością oglądania, a w niektórych aspektach lepszy od plazmotrona, ale niestety takiego za 3,5-4 tys zł się nie kupi Trzeba wyskoczyć na 6-8 kzł przy 50 calach. Przy 46-47 calach obleci w przedziale 5-6 kzł. Plazma u nas robi niby furrorę bo po taniości sprzedają telewizory duże. Nie dajmy się zwariować czarom o czarnej czerni.

Domyślnie

Ja od ponad dwóch lat mam LG i też nie narzekam...
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 19-02-2014 o 09:18 Powód: lit.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Czyli nie jest źle. Chciałbym coś bardzo dużego tylko te ceny
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

Nic mi nie mów. U mnie w salonie świetnie wyglądałoby 80". Moja squaw powiedziała, że jak jej kupię dom na Kanarach to możemy sobie taki sprawić...
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Jak ma być duży, to może ten? http://www.cseed.tv/
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Za 6-7 tysi można kupić projektor który jakością obrazu urywa łeb. O wielkości obrazu rzędu 150-200 cali nie wspomnę. Po co wydawać taką kasę na panel 50 cali?
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Zbanowany
    Miasto

Domyślnie

Dla jakości obrazu Rafale, dla jakości obróbki niskich rozdzielczości i przeskalowania ich do góry, aby dało się to oglądać na większych ekranach nie koniecznie z 7 metrów , no i chyba dla funkcjonalności których chyba w projektorach nie ma. Poza tym są odbiorcy którym 50 cali to aż nad to jest. ja np większego ekranu nie potrzebuje i nie miał bym gdzie ustawić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Dla jakości obrazu Rafale
    Jakość obrazu z dobrych projektorów FHD z matrycą 3CCD jest powalająca. Strach się bać, jak pojawią się na rynku projektory 4K.

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    dla jakości obróbki niskich rozdzielczości i przeskalowania ich do góry,
    Przy dzisiejszej dostępności materiału FHD, DVD czy TVSD to taki sam skansen, jak taśma magnetofonowa. Oczywiście, można tu powiedzieć - po co mi PS3, jak C64 daje radę i mam mnóstwo gier na kasetach.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Zbanowany
    Miasto

Domyślnie

Fakt skansen, ale co począć jak takie są realia, przynajmniej moje, czyli filmy z SD i dvd ale w końcu to tylko telewizor, jak pralka i zmywarka

Strona 111 z 227 PierwszyPierwszy ... 1161101109110111112113121161211 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów