Szukaj
Nie ma co żałowiać i zaklinać achów i ochów, ta tachnologia nie ma przyszłosci. Dobry TV LED jest tak samo dobry okiem i radością oglądania, a w niektórych aspektach lepszy od plazmotrona, ale niestety takiego za 3,5-4 tys zł się nie kupiTrzeba wyskoczyć na 6-8 kzł przy 50 calach. Przy 46-47 calach obleci w przedziale 5-6 kzł. Plazma u nas robi niby furrorę bo po taniości sprzedają telewizory duże. Nie dajmy się zwariować czarom o czarnej czerni.
Ja od ponad dwóch lat mam LG i też nie narzekam...
Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 19-02-2014 o 09:18 Powód: lit.
Pursue happiness with diligence
Czyli nie jest źle. Chciałbym coś bardzo dużego tylko te ceny![]()
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
Nic mi nie mów. U mnie w salonie świetnie wyglądałoby 80". Moja squaw powiedziała, że jak jej kupię dom na Kanarach to możemy sobie taki sprawić...
Pursue happiness with diligence
Jak ma być duży, to może ten? http://www.cseed.tv/
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
Za 6-7 tysi można kupić projektor który jakością obrazu urywa łeb. O wielkości obrazu rzędu 150-200 cali nie wspomnę. Po co wydawać taką kasę na panel 50 cali?
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Dla jakości obrazu Rafale, dla jakości obróbki niskich rozdzielczości i przeskalowania ich do góry, aby dało się to oglądać na większych ekranach nie koniecznie z 7 metrów, no i chyba dla funkcjonalności których chyba w projektorach nie ma. Poza tym są odbiorcy którym 50 cali to aż nad to jest. ja np większego ekranu nie potrzebuje i nie miał bym gdzie ustawić.
Jakość obrazu z dobrych projektorów FHD z matrycą 3CCD jest powalająca. Strach się bać, jak pojawią się na rynku projektory 4K.
Przy dzisiejszej dostępności materiału FHD, DVD czy TVSD to taki sam skansen, jak taśma magnetofonowa.Oczywiście, można tu powiedzieć - po co mi PS3, jak C64 daje radę i mam mnóstwo gier na kasetach.
![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Fakt skansen, ale co począć jak takie są realia, przynajmniej moje, czyli filmy z SD i dvdale w końcu to tylko telewizor, jak pralka i zmywarka
![]()
Skontaktuj się z nami