Moim zdaniem tak, ciepło leci do góry, nie do TV. Poza tym, TV z lodu nie jest.![]()
Szukaj
Moim zdaniem tak, ciepło leci do góry, nie do TV. Poza tym, TV z lodu nie jest.![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Panowie jeszcze krótkie szybkie pytanko, bo do końca miesiąca muszę rodzicom kupić TV.
A mianowicie skad brać, kupować, pożyczać coś co by obejrzeć w 3D. No żeby rodziec mogli oczy pocieszyć.
Krąg poszukiwań zawężony do dwóch TV jeden z 3 D drugi bezzzz.
ten zzzz
http://www.oleole.pl/telewizory-led-...0.bhtml#opinie
ten bezzz
http://www.oleole.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/samsung-ue39f5500.bhtml#afterSearch-samsung+ue39f5500|telewizory-led-lcd-plazmowe||Telewizory+3D%2C+LED%2C+LCD%2C+plazmowe+ |product
droższy o 120 zł ma 200HZ odświeżanie plus 3 D no i jest 40 cali, a dziadkowie wolą jak najmniejszynajlepiej 32 bo się boją kina w domu
Oglądać będą z 2,5, - 3,5 metra i nie mogę przetłumaczyć, że 40 cali będzie oki
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 28-01-2014 o 15:51 Powód: ORTO! ("obejżeć")
Wypożyczalnia + BluRay
albo na hardcora piracishow
No osobiście brał bym większytym bardziej że z wiekiem wzrok słabnie
![]()
Uczę się... Dobry sprzęt, kijowe umiejętności
Obdzowniłem 2 kolegów mających TV z 3d z tej ligi cenowej i powiedzieli, że oglądać dłużej niż pół godziny to się tego nie da![]()
Bo się nie da. 3D w obecnych TV to pomyłka. Nie ważne, czy chodzi o system aktywny czy pasywny. Ot, taki gadżet, jak teściowa do żony.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Bo się nie da. 3D w obecnych TV to pomyłka. Nie ważne, czy chodzi o system aktywny czy pasywny. Ot, taki gadżet, jak teściowa do żony.
Nie zgodzę się absolutnie.
Właśnie kupiłem sharp 60 " z 3d i jestem bardzo zadowolony z zakupu i efektów 3d.
A ćwiczę na razie tylko pliki mkv sbs. Jak przyjdzie playerek do 3d iso po 40gb to powinno być jeszcze lepiej.
Podobno im większy ekran tym fajniejszy efekt, to może w takim 40" to i nie warto...
Ostatnio edytowane przez RAF7705 ; 29-01-2014 o 17:36
D600
14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
28-75,70-210
Ps.
Okulary najlepiej od producenta telewizora i trzeba je zsynchronizować z telewizorem (procedura w instrukcji obsługi), bo inaczej faktycznie widać miganie. Nie dotyczy pasywnych oczywiście.
D600
14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
28-75,70-210
Mój dylemat w temacie TV rozwiązałem, niestety z zaskoczenia pojawił się kolejny. Teraz wyjścia analogowe w nowych sprzętach AV to nie lada rarytas.
W moim zestawie stereo nie posiadam wejścia cyfrowego, a chciałby dalej z niego korzystać. Potrzebuję czegoś, co mi zamieni sygnał cyfrowy na analogowy - czegoś bardzo dobrego w cenach "nieaudiofilskich"Bez odsłuchów pewnie się nie obędzie, ale może macie jakieś ciekawe propozycje w cenie powiedzmy do 2k?
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
Skontaktuj się z nami