Szukaj
czesc
nie wiem czy juz bylo o tym SAMSUNG UE46D8000 46" Full HD LED 3D TV czy warto czy ktos z was posiada nie znam sie nie jestem technoholikiem wiec pytam czy ktos bardziej obeznany ma cos do powiedzenie jak sie to pudlo sprawdza na co dzien itd chce nam zonie dziecku i mi to kupic podoba mi sie wyglad no...i to tyle wiem ze moze sie laczyc z netem ale czy to dziala jak w compie ? nie wiem o co chodzi jak ktos posiada to prosze o opinie
n7
A może kamery Sony HDR CX 130? Kosztuje jakieś 1300zł. System zapisu SD, SDHC, SDXC. Kamera obsługuje karty w standardzie Memory Stick. Posiada przetwornik obrazu CMOS w rozmiarze 1/4". Na obiektyw można założyć dowolny filtr o średnicy 37 mm. Maksymalna rozdzielczość nagrywania to 1920x1080 pikseli. Kamera posiada zoom optyczny o przybliżeniu 30x. Kamera wyposażona jest w stabilizator obrazu. Nagrywany obraz widoczny jest na 3-calowym ekranie LCD.
potwierdzam jak na amatorskie nagrywanie, kamera odpowiednia....choć gdybym mial fundusze to takie 2-3 bym kupil i na drzewach porozwieszal i szedl do domu
a tak na powaznie, w tym przedziale cenowym kamera jak najbardziej okej30x to pic na wode,,,bo niech ktos bedzie taki madry i na 30x nagrywa z reki, ale do 5-8x bedzie ok
Dobry wybor, kupuj, Jak masz kase - 3k, to mozesz kupic kamery jeszcze wieksze, bardziej rozbudowane, ale takiej potrzeby raczej nie widze, nic wielce nie zyskasz![]()
Witam. Jak w temacie czy za podobna kaske lepiej dvd czy bluray?
mam na mysli te dwa
dvd - http://www.euro.com.pl/odtwarzacze-d...50h.bhtml#opis
bluray - http://www.euro.com.pl/odtwarzacze-b...280.bhtml#opis
prosze o poradę.
Takie tam starocie
maluch czy porsche?
jak masz kase na BL i jakiś lepszy LCD nie ma się co zastanawiać...
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 09-12-2011 o 09:47 Powód: orto. ("porshe")
Oczywiście, że BD. Na odtwarzaczu BD odtworzysz też DVD, a na odtwarzaczu DVD, BD nie odtworzysz.
Aaa... I zamiast LCD, to plazmę.![]()
To tak jakbyś zadał pytanie czy do kompa kupić lepiej napęd CD czy DVD?
Bierz BR. Swojego kupiłem głównie z uwagi większą ilość odtwarzanych formatów (np .mkv).
nic...
Skontaktuj się z nami