Close

Strona 9 z 272 PierwszyPierwszy ... 78910111959109 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 2712

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Albo nie masz wyczulonego sluchu :P
    Moj Panas tez bzyczy przy bardzo jasnych scenach, ale juz sie przyzwyczailem i nie zwracan na to uwagi
    Mój dla odmiany bzyczy przy ciemnych Ale i tak bardziej dokuczliwe są szumiące wentylatory...
    (niestety należę do tych "lepiej słyszących" użytkowników)
    D300s, N 17-55/2.8, N 70-210/4-5.6, SB-800

Oszczędny w słowach Awatar ssimon1978
    Miasto
    londyn/gniewkowo/torun/galway

Domyślnie

czesc
    nie wiem czy juz bylo o tym SAMSUNG UE46D8000 46" Full HD LED 3D TV czy warto czy ktos z was posiada nie znam sie nie jestem technoholikiem wiec pytam czy ktos bardziej obeznany ma cos do powiedzenie jak sie to pudlo sprawdza na co dzien itd chce nam zonie dziecku i mi to kupic podoba mi sie wyglad no...i to tyle wiem ze moze sie laczyc z netem ale czy to dziala jak w compie ? nie wiem o co chodzi jak ktos posiada to prosze o opinie
    n7

Domyślnie Jaki telewizor? Wszystko o RTV!

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Albo nie masz wyczulonego sluchu :P
    Moj Panas tez bzyczy przy bardzo jasnych scenach, ale juz sie przyzwyczailem i nie zwracan na to uwagi
    Właśnie z tego względu że mam wyczulony i to mnie powstrzymywało przed zakupem tego telewizora, po różnych od długiego czasu czytanych opiniach, jestem x 2 zadowolony
    deee

pinacolada123
    Gość

Domyślnie

A może kamery Sony HDR CX 130? Kosztuje jakieś 1300zł. System zapisu SD, SDHC, SDXC. Kamera obsługuje karty w standardzie Memory Stick. Posiada przetwornik obrazu CMOS w rozmiarze 1/4". Na obiektyw można założyć dowolny filtr o średnicy 37 mm. Maksymalna rozdzielczość nagrywania to 1920x1080 pikseli. Kamera posiada zoom optyczny o przybliżeniu 30x. Kamera wyposażona jest w stabilizator obrazu. Nagrywany obraz widoczny jest na 3-calowym ekranie LCD.

Domyślnie

potwierdzam jak na amatorskie nagrywanie, kamera odpowiednia....choć gdybym mial fundusze to takie 2-3 bym kupil i na drzewach porozwieszal i szedl do domu
    a tak na powaznie, w tym przedziale cenowym kamera jak najbardziej okej 30x to pic na wode,,,bo niech ktos bedzie taki madry i na 30x nagrywa z reki, ale do 5-8x bedzie ok

Dobry wybor, kupuj, Jak masz kase - 3k, to mozesz kupic kamery jeszcze wieksze, bardziej rozbudowane, ale takiej potrzeby raczej nie widze, nic wielce nie zyskasz

Domyślnie Jaki telewizor? Wszystko o RTV!

Witam. Jak w temacie czy za podobna kaske lepiej dvd czy bluray?
    mam na mysli te dwa

dvd - http://www.euro.com.pl/odtwarzacze-d...50h.bhtml#opis
    bluray - http://www.euro.com.pl/odtwarzacze-b...280.bhtml#opis
    prosze o poradę.
    Takie tam starocie

Domyślnie

maluch czy porsche?

jak masz kase na BL i jakiś lepszy LCD nie ma się co zastanawiać...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 09-12-2011 o 09:47 Powód: orto. ("porshe")

Domyślnie

Oczywiście, że BD. Na odtwarzaczu BD odtworzysz też DVD, a na odtwarzaczu DVD, BD nie odtworzysz.
    Aaa... I zamiast LCD, to plazmę.

Domyślnie

BR. Acha, i nie plazma tylko projektor

Domyślnie

To tak jakbyś zadał pytanie czy do kompa kupić lepiej napęd CD czy DVD?
    Bierz BR. Swojego kupiłem głównie z uwagi większą ilość odtwarzanych formatów (np .mkv).
    nic...

Strona 9 z 272 PierwszyPierwszy ... 78910111959109 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów