Close

Strona 73 z 227 PierwszyPierwszy ... 2363717273747583123173 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 721 do 730 z 2712

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    Tale teraz wypożyczyć powiedzmy 3 telewizory
    Wystarczy dwa.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    czy próbowałeś na tym 32PFL3207 otworzyć z USB film z napisami?
    Gdzieś przeczytałem, że nie czyta on napisów .txt i trochę mnie to martwi.
    Mało że będzie miał problemy z napisami (srt powinien dać radę) to w ogóle może być problem z odtwarzaniem niektórych formatów. Phillipsy niestety nie są zbyt multimedialne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Mało że będzie miał problemy z napisami (srt powinien dać radę) to w ogóle może być problem z odtwarzaniem niektórych formatów. Phillipsy niestety nie są zbyt multimedialne
    To mi teraz dałeś do myślenia....
    Cały problem w tym, że nie bardzo jest gdzie tych Philipsów zobaczyć.
    Ani Saturn, ani MM nie prowadzą sprzedaży Philipsów (taką informację otrzymałem), w Euro go oczywiście nie mieli.

No to jestem w kropce..

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Mini, a Ty nie masz w tym samym pokoju komputera? Nie prościej podpiąć kabel HDMI do kompa i z niego puszczać filmy? Odpadnie Ci problem kodeków, napisów itp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Nie prościej podpiąć kabel HDMI do kompa i z niego puszczać filmy? Odpadnie Ci problem kodeków, napisów itp.
    a co z dzwiekiem ?
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

No mam i w sumie takie rozwiązanie brałem pod uwagę na początku, ale zawsze ten kabel przez cały pokój musi się pałętać, ale jak się nie da...
    Tylko wówczas, czy nie lepiej poszukać czegoś bez wifi, a z jakimiś lepszymi parametrami

Domyślnie

Jak nie chcesz miec problemow z kodekami czy napisami to polecam szajsungi. Chociaz niektorzy sa uczuleni na tego producenta. Ja mam tv i blue ray szajsunga i czyta wszystko co mu zapodam na penie

Wysyłane z mojego MP910I za pomocą Tapatalk 2

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Z Samsungami nie jest też tak różowo, na LE40C650 trafił mi się film w MKV w rozdzielczości FullHD, który telewizor odtwarzał, ale "klatkował" niemiłosiernie. Okazuje się, że plik ma za duży bitrate i elektronika nie wyrabia. Na 100% nie była to wina pendrive'a, na dysku zewnętrznym działo się to samo. Przy innym filmie też FullHD, ale z mniejszym bitrate wszystko było ok.

Domyślnie

Mam problema.
    Szajsung ES6100. Dysk Seagate Expansion. Podpiete oczywiscie po USB. Czesto mam tak że film sie zatrzymuje i telewizor powraca do folderu w ktorym znajduje sie ogladany film. Trzeba film odpalac jeszcze raz przy czym po kolejnych kilkunastu minutach moze sie stac dokladnie to samo. Wlasnie teraz ogladamy film i w ciagu 25 minut wywalil sie 2 razy. Oprogramowanie Szajsunga najnowsze. Sprawdzone kazde z 3ech wejsc USB.

Ktos tak mial albo wie jak sie tego pozbyc ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    jak sie tego pozbyc?
    Allegro.pl
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 17-02-2013 o 21:08
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 73 z 227 PierwszyPierwszy ... 2363717273747583123173 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów