Szukaj
Mini, a Ty nie masz w tym samym pokoju komputera? Nie prościej podpiąć kabel HDMI do kompa i z niego puszczać filmy? Odpadnie Ci problem kodeków, napisów itp.
No mam i w sumie takie rozwiązanie brałem pod uwagę na początku, ale zawsze ten kabel przez cały pokój musi się pałętać, ale jak się nie da...
Tylko wówczas, czy nie lepiej poszukać czegoś bez wifi, a z jakimiś lepszymi parametrami![]()
Jak nie chcesz miec problemow z kodekami czy napisami to polecam szajsungi. Chociaz niektorzy sa uczuleni na tego producenta. Ja mam tv i blue ray szajsunga i czyta wszystko co mu zapodam na penie![]()
Wysyłane z mojego MP910I za pomocą Tapatalk 2
Z Samsungami nie jest też tak różowo, na LE40C650 trafił mi się film w MKV w rozdzielczości FullHD, który telewizor odtwarzał, ale "klatkował" niemiłosiernie. Okazuje się, że plik ma za duży bitrate i elektronika nie wyrabia. Na 100% nie była to wina pendrive'a, na dysku zewnętrznym działo się to samo. Przy innym filmie też FullHD, ale z mniejszym bitrate wszystko było ok.
Mam problema.
Szajsung ES6100. Dysk Seagate Expansion. Podpiete oczywiscie po USB. Czesto mam tak że film sie zatrzymuje i telewizor powraca do folderu w ktorym znajduje sie ogladany film. Trzeba film odpalac jeszcze raz przy czym po kolejnych kilkunastu minutach moze sie stac dokladnie to samo. Wlasnie teraz ogladamy film i w ciagu 25 minut wywalil sie 2 razy. Oprogramowanie Szajsunga najnowsze. Sprawdzone kazde z 3ech wejsc USB.
Ktos tak mial albo wie jak sie tego pozbyc ?
Skontaktuj się z nami