Rafal, dowiem sie czy jest jeszcze szansa na to cudo (byly do wziecia 3, z czego jeden byl uszkodzony, drugi mam ja i nie wiem co z trzecim) i jesli sie uda to dam Ci znac.
Szukaj
Rafal, dowiem sie czy jest jeszcze szansa na to cudo (byly do wziecia 3, z czego jeden byl uszkodzony, drugi mam ja i nie wiem co z trzecim) i jesli sie uda to dam Ci znac.
Jako że zamierzam zrezygnować z kablówki bo mało oglądam a do tego będę mieszkać niecałe 3 km od nadajnika NTC w Karczewie to namierzam się na zakup dekodera. I kompletnie nie wiem, na co patrzeć. Chciałbym, żeby miał wyjście EURO (stary TV mamy), wyjścia audio do podpięcia do wzmacniacza i USB. Nie zaszkodzi odtwarzanie DivX/avi, mkv i FLAC. Co sensownego można dostać nie wydając na to kosmicznej kasy?
W sumie antena też może się przydać, tu już jestem kompletnie zielony. Teoretycznie okno pokoju, w którym będzie stał TV jest skierowane w stronę nadajnika. Jest szansa, że wystarczy mi antena w pokoju czy też muszę się przebijać na balkon?
Z góry dzięki![]()
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Chciałbym z tego miejsca baaaardzo podziękować koledze sote za bezinteresowne załatwienie pewnej kwestii z uchwytem do TV.Dziękuję bardzo!
![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
To naprawdę miło, że wciąż są takie sytuacje.
A w temacie: polecacie coś do powieszenia, 64 calowej plazmy, na ścianie?
Do zakupu TV mam czas do lutego ale chcialem zapytac czy obecnie juz wszystkie firmy daja opcje odczytu mkv z napisami (najlepiej txt) z dysku po USB czy u niektorych to jeszcze kuleje ?
Najlepszy telewizor polecany tutaj przez większość który ja też posiadam czyli Panasonic TX-P42G30E ma z tym spore problemy, napisy muszą być nie txt, chyba srt z odpowiednim kodowaniem ISO, i nie można ustawiać wielkości czcionki, ja do tego panasonica zbieram się z zamiarem kupna: Egreat R200S, będzie i NAS i wszystko odtwarzający odtwarzacz w jednym
jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom
Skontaktuj się z nami