Szukaj
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Tak, przynajmniej te ktore sprawdzalem wiec wszystko od modelu x10e przez g30e do ut50e.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Czy ktoś może wypowiedzieć się nad tą plazmą: Samsung PS51E550? Jak ona ma się do Panasa: TX-P50ST50B?
Rożnica w cenie jest diametralna bo aż 400 GBP na korzyść Samsunga.
Warto dopłacać do panasa? Potrzebuje plazmy minimum 50" Full HD z FreviewHD oraz z DLNA
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
Ja tylko napiszę o tym Samsungu, bo miałem z nim do czynienia. Obraz wymaga dość głębokiej korekty w ustawieniach, żeby dało się to oglądać. Nie wiem czemu, ale fabryczne ustawienia są straszne. Po korekcji całkiem, całkiem.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
OK, dzięki. Może ktoś jeszcze porówna z panasem. Nie spieszy mi się. Mogę poczekać bo chce kupić dopiero w listopadzie bądź grudniu
To poczekaj do "po świętach". Ceny lecą wtedy na łeb na szyję.
Pursue happiness with diligence
jakoś nie wierze by ten panas diametralnie staniał... od dłuższego czasu obserwuje ceny i stoi cały czas na tym samym poziomie
A ma ktos pomysl na alternatywe dla Samsunga 46ES6100 ? Bo na razie w kwocie do 3200-3300 nic ciekawszego nie znalazlem. 46 cali mnie tylko interesuje
Mama mnie dziś poprosiła o pomoc w zakupie telewizora, jedziemy do EuroRtvAgd w Nowym Sączu.
Wielkość: 32-37 cali (jak na razie)
Kwota zakupu: do 2000 zł, najlepiej mniej
Na co zwrócić uwagę? Odświeżanie?
Proszę o pomoc.
Ostatnio edytowane przez elanek ; 17-10-2012 o 10:58
"Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy
Skontaktuj się z nami