Close

Strona 272 z 272 PierwszyPierwszy ... 172222262270271272
Pokaż wyniki od 2 711 do 2 712 z 2712

Domyślnie

No tak, tylko wtedy to już budżet się robi 6x tyle, ile sobie zaplanowałem A oglądanie TV to nie jest sens mojego życia, zwykle kończy się to tak, że zasypiam po kilkunastu minutach I jeden odcinek jakiegoś serialu oglądam na 3-4 razy.

Domyślnie

W takim razie możesz nawet pomyśleć o zmniejszeniu budżetu. Z zamkniętymi oczymy wszystkie tv dają podobną jakość A tak na poważnie to masz rację. Po to jest zadany budżet by się go trzymać a nie go pompować do granic absurdu. OLED jest super. Sam mam i choć też za dużo nie oglądam to jeśli już coś zapuszczę to chcę by to było dobrej jakości. Pytanie jaki plan masz tego Netflixa, 4K? Jeśli nie, a wzrok masz dobry, to wtedy może i nie ma sensu brać większego tv, bo i tak wyświetli on max rozdzielczość 1080. Wtedy super czernie i nieskończony kontrast mogą być więcej warte. Ale jeśli to plan z maksymalną rozdzielczością, oglądasz jakieś seriale przyrodnicze lub coś co faktycznie potrzebuje tego detalu to chyba skłaniałbym się ku większemu rozmiarowi, bo tylko na takim z większej odległości będzie ten detal widać. Jaki mini led w tych widełkach to niestety nie wiem, bo sam jednak patrzę na OLEDy, ale chyba Ameryki nie odkryję jeśli napiszę, że w tej cenie to chyba tylko chińczyki. Tak na szybko rzuciłem okiem i chyba brałbym TCL 75C7K. Mieści się w twoim budżecie, jasny, google tv, dużo stref wygaszania i myślę, że na plus dla ciebie (skoro chcesz mieć dźwięk prosto z tv) to nagłośnienie zaprojektowane przez Bang & Olufsen. Moi rodzice mają słabszy model z głośnikami Onkyo i też daje radę, ale tu masz dźwięk z wyższej półki (nie twierdzę, że zastąpi dedykowane zestawy, ale zawsze to dużo lepiej niż w zwykłych tv). Albo sporo tańszy HISENSE 75U7NQ. Też myślę, że da radę. Przy czym to tylko takie moje wydaje mi się, bo nie miałem tych modeli więc nie wiem do końca jak te specyfikację przekładają się na realne korzyści.
    Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 02-06-2026 o 10:34

Strona 272 z 272 PierwszyPierwszy ... 172222262270271272

Uprawnienia umieszczania postów