Póki co szajsung i LG jeszcze robią więc nadzieja zasze pozostaje - choć obawiam się że to też już niedługo.
Szukaj
Póki co szajsung i LG jeszcze robią więc nadzieja zasze pozostaje - choć obawiam się że to też już niedługo.
Pozdrawiam
Marcin
Zdaje się, że korygowali termin i jest jeszcze gorzej - tylko do końca roku ma być produkcja
EDIT: Ciekawe na ile zalegają im magazyny i ile czasu jeszcze będą dostępne. Ich decyzja pewnie przyspieszy u mnie zamianę CRT na plazmę do czasu, aż OLED-y na dobre się nie zadomowią.
Porównywał może ktoś obrazy pomiędzy modelami VT i ST plazm Panasonica?
Ostatnio edytowane przez pinio ; 13-12-2013 o 18:12
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
Mam plazmę Panasa 42 seria G i sobie chwalę. Jak ją kupowałem to zjadła LCD konkurencji i plazmy LG( te o dziwo bardzo duże i bardzo tanie). W moim i żony odczuciu oczywiście. Jak ktoś lubi jaskrawość lcd led od sony czy nowych samsungów to to inna sprawa. Ale jest tak jak pisano wyżej, plazma = ładny, naturalny obraz, bez jaskrawości i masakrycznego nasycenia.
FX - 28 - 50 - 135
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
TX-P42G30E to mój model plazmy Panasonica, mam od dwóch lat i jest jeszcze 3 lata na gwarancji. To się nazywa komfort psychiczny, bardzo polecam
jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom
Woldemorth podal model Panasonica "TX-P42ST60",teraz zwrocilam dokladnie na kod "ST" wiec to 3D? Bo model "TX-P 42X60E", nie jest jednak 3 D, wiec pewnie dlatego tak tanio.
pinio akurat mam przed soba reklame z Media Markt, gdzie jest na pierwszej stronie ten TV i fakt, to poza .pl (Hiszpania). Nie widzialam w ogole tanszych TV 42 calowych w takiej cenie.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Ostatnio edytowane przez pinio ; 13-12-2013 o 18:59
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
pinio, no wlasnie, to nie ten sam TV jednak. Roznica tkwi w szczegolach. Tez mnie zdziwilo, ze plazma i ze taka tania.
TX-P42ST60, ten model to jest 3D, a model z kodem "X" to nawt nie jest full hd, tylko HD ready.
To mi sie pomylily modele.Sorry.
Panasy z X to najniższa seria.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Skontaktuj się z nami