Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Kamila

Domyślnie Kamila

Przedstawiam zdjęcia dziewczyny, niemodelki z którą miałam okazje ostatnio współpracować. To jej pierwsza w życiu sesja...ja uważam że ma to coś.
    Oczywiście będę wdzięczna za sugestie, krytykę, wskazówki...
    Pozdrawiam

Domyślnie

ostatnie mega

Dziewczyna naprawdę ma TO coś
    | D600 | D90 | N50mm f1.4D | N50mm f1.8D | N85mm f1.8D | Tamron 28-75mm f2.8 | Sigma 15-30mm f.3.5-4.5| Pentacon 50mm f1.8 | Helios 58mm f2 | Revuenon 135mm f2.8 | Nissin Di622 | YN-640II | pierścienie pośrednie i inne duperele.

Domyślnie

nie wiem czy słusznie, ale przypomina mi urodą Adele Ostatnie jak dla mnie najbardziejsze. Ogólnie bardzo fajne zdjęcia.
    Niezbyt podoba mi się 1. 4 fajnie, ale coś mi tam nie leży... twarz jakoś tak za szeroko przez to rozwianie wyszła i zarazem została skrócona przez wysoki kołnierzyk. I powieka troszkę opadła...

Domyślnie

Czarno-białe mają ładunek. Trzeba umieć pokazać taką twarz i na wspomnianych Ci się udało.
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TheKilla Zobacz posta
    nie wiem czy słusznie, ale przypomina mi urodą Adele
    Mam takie samo zdanie. Moim zdaniem też jest do niej podobna! Odrazu to zauwazyłam.

Co do opadniętej powieki to dopiero zauwazyłam jak przeczytałam Twój post. Co do twarzy to może faktycznie zbyt szeroka wyszła na 4 (jest taka w rzeczywistości ale jakos na innych zdjęciach udało mi się ją trochę wymodelowac światłem)
    Dziękuje za uwagi, są dla mnie zawsze cenne i ważne!

Domyślnie

No na maxa podobna do Adele dla mnie 4 !!

Pokazuj foty częściej.. bo lubię strasznie

Domyślnie

Dla mnie ostatnie zdjęcie jest the best. Wszystkie Twoje bw są bardzo dobre (zresztą jak zawsze).

Domyślnie

Przyjemne!

Uprawnienia umieszczania postów