Z głębokiej szuflady, pierwszy wypad w Tatry popełnione jeszcze kompaktem,poddane drobnej obróbce.Rok 2009
Szukaj
Z głębokiej szuflady, pierwszy wypad w Tatry popełnione jeszcze kompaktem,poddane drobnej obróbce.Rok 2009
D3100 | 18-55 | Helios 44-2 |Velbon DF-60
Ładny "turystyk", jakość trochę padnięta, ale jako kompaktowe zdjęcie z wycieczki zupełnie daje radę.
LED ZEPPELIN
Dokładnie , jakość jak to z kompaktuale zawsze miło popatrzeć i powspominać .
moim zdaniem niebo jest jakieś niebieskie, aż czarne, szczególnie w prawym górnym rogu no i ten domek jest zbyt centralnie, mimo, że z prawej strony, dałbym go bardziej w prawy dolny róg, na innej ogniskowej to zrobił, zeby pokazać, jak jest mały w stosunku do otaczajacych gór, no i nie ta pora dnia chyba![]()
ja bym poszedł parę kroków w prawo i domek z ukosa sfotografował... bo ten kadr mi nie leży...
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Nie wiem kolego na czym ogladales te fotkę ale u mnie na lapku,komórce i stacjonarnym jest wszystko ok.Dzięki za uwagi
Na moim monitorze jest wszystko w porządku z kolorami.
Rozważania na temat "jakości z kompaktu" versus "jakości z DSLR" - ośmieliłbym się prowadzić dopiero przy większym pliku - przy tej internetowej wielkości pliku i akurat na tym kadrze nie widzę różnic.
Pokusiłbym się o skadrowanie dolnej części kadru do proporcji 16:9 (czyli wyrzuciłbym trochę nieba z góry).
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
Wywaliłem trochę nieba i z dołu te różowe kwiaciory
Skontaktuj się z nami