Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Samotne.

Domyślnie

Ładnie zbudowany kadr i kolor.Pozdrawiam

Domyślnie

Delikatnie zdjąć kontrast i dodać swiatła na krzywej na podłodzę - będzie super!
    Potrafisz pokazać polne kliamty, jak mało kto

Domyślnie

Lubie temat samotnych drzew na zdjeciach. Kadr jest spoko, dodatkowo okraszone swietnym niebem.
    Takze fota mi sie podoba. A niejako przy okazji zapytam masz moze wersje tego ujecia na tej samej ogniskowej, tylko pare/parenascie krokow w tyl. I mozna by troche przyciac nieba od gory. I mysle, ze mielibysmy calkiem fajna przestrzenna panorame. Masz taka wersje?
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Odpowiednie miejsce i ... odpowiedni czas - w efekcie wyszła bdb fotografia
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Delikatnie zdjąć kontrast i dodać swiatła na krzywej na podłodzę - będzie super!
    Potrafisz pokazać polne kliamty, jak mało kto
    U mnie tylko pola i pola
    Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Lubie temat samotnych drzew na zdjeciach. Kadr jest spoko, dodatkowo okraszone swietnym niebem.
    Takze fota mi sie podoba. A niejako przy okazji zapytam masz moze wersje tego ujecia na tej samej ogniskowej, tylko pare/parenascie krokow w tyl. I mozna by troche przyciac nieba od gory. I mysle, ze mielibysmy calkiem fajna przestrzenna panorame. Masz taka wersje?
    Z tego co pamiętam to chyba jest,ale z lewej na horyzoncie już dużo przeszkadzajek było

Ale za jakiś czas zerknę czy coś z tego wyjdzie.

Pozdrawiam
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów