Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Biff

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Już dodałem "", żeby nie było więcej nieporozumień Piesek zalizałby na śmierć... Przypominam, że rasa jako jedna z nielicznych nie jest szkolona do ochrony.
    Szkoda że podejście do nich jest takie a nie inne, zwłaszcza w PL, gdzie typowe staffiki nie są popularne.
    Na spacerze ciężko przejść, bo ludzie łapią swoje krwiożercze pudle na ręce i zabijają poza i werbalnie
    Mam też ogromnego Alaskana, i tu to już w ogóle jest drmat, bo to wilk, "dziki" itp

Domyślnie

Cała seria przyjemna dla oka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez obi71 Zobacz posta
    żeby nie było więcej nieporozumień Piesek zalizałby na śmierć... Przypominam, że rasa jako jedna z nielicznych nie jest szkolona do ochrony.
    Szkoda że podejście do nich jest takie a nie inne, zwłaszcza w PL, gdzie typowe staffiki nie są popularne.
    Widziałem takiego/taką w schronisku. Oddana przez powiększającą się rodzinę. Suczka - sam miód, ale za bardzo do serca sobie wzięła potrzebę ochrony najmłodszego członka "stada". I nikt, dosłownie nikt, nie mógł nad nią zapanować. Ba, nie można było nawet zbliżyć się do dziecka, żeby je nakarmić. W schronisku znowu sama słodycz. W sumie miłe psiaki. Czasami tylko bywają BARDZO niebezpieczne. Co do zdjęć - jedynka i lepiej wpisująca się w tytuł trójka.
    D90

Uprawnienia umieszczania postów