Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Biff

Domyślnie Biff

Biff, pies "zabójca")

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Tyle dzisiaj, miłego dnia!
    Ostatnio edytowane przez obi71 ; 16-12-2011 o 12:03

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Czym tu sie chwalic, ze zabojca ... a jedynka jest swietna .

Domyślnie

Już dodałem "", żeby nie było więcej nieporozumień Piesek zalizałby na śmierć... Przypominam, że rasa jako jedna z nielicznych nie jest szkolona do ochrony.
    Szkoda że podejście do nich jest takie a nie inne, zwłaszcza w PL, gdzie typowe staffiki nie są popularne.
    Na spacerze ciężko przejść, bo ludzie łapią swoje krwiożercze pudle na ręce i zabijają poza i werbalnie
    Mam też ogromnego Alaskana, i tu to już w ogóle jest drmat, bo to wilk, "dziki" itp

Domyślnie

Cała seria przyjemna dla oka

Domyślnie

Biff macha ogonem Pzdr!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez obi71 Zobacz posta
    żeby nie było więcej nieporozumień Piesek zalizałby na śmierć... Przypominam, że rasa jako jedna z nielicznych nie jest szkolona do ochrony.
    Szkoda że podejście do nich jest takie a nie inne, zwłaszcza w PL, gdzie typowe staffiki nie są popularne.
    Widziałem takiego/taką w schronisku. Oddana przez powiększającą się rodzinę. Suczka - sam miód, ale za bardzo do serca sobie wzięła potrzebę ochrony najmłodszego członka "stada". I nikt, dosłownie nikt, nie mógł nad nią zapanować. Ba, nie można było nawet zbliżyć się do dziecka, żeby je nakarmić. W schronisku znowu sama słodycz. W sumie miłe psiaki. Czasami tylko bywają BARDZO niebezpieczne. Co do zdjęć - jedynka i lepiej wpisująca się w tytuł trójka.
    D90

Domyślnie

Przefajne, psiak również Moje ulubione z tego setu to chyba dwójka i trójka - niewinne i radosne, aż się miło patrzy na takiego szczęśliwego psa

Oszczędny w słowach Awatar metebul
    Miasto
    Dolsk / Poznań

Domyślnie

Super dla mnie 1 i 3 super...
    D7000 + 18-105 + 35 1.8G + YN-560 + SHERPA 803R + NANEU K4L
    D700 + 70-300 + 35-105 + SB-900 + kilka M42...
    flickR

Domyślnie

Mi się podobają, tylko męczą mnie te różnice, w balansie bieli chyba (?) Tzn. np. między 2,3 i 4,5.

Domyślnie

Przyjemny set, z naciskiem na dwójkę mimo centralnego kadru.

Uprawnienia umieszczania postów