Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Albero

Domyślnie Albero

-Zapraszam-

Pozdr Piotr.
    Ostatnio edytowane przez pitbul60 ; 15-12-2011 o 23:36

Domyślnie

Jak dla mnie płasko i niezbyt ciekawie. Za silny kontrast i wrażenie przeostrzenia...
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

zbyt mocno ostrzysz( jedynka ) i kontrastujesz , foty są twarde i niezbyt dobrze się prezentuja

Domyślnie

Ostrzenie do poprawy, mi się widzi jedynka.

Domyślnie

Kadrowo są super ale obróbka rzeczywiście pozostawia trochę do życzenia. Za ostre są - Zgoda, ale kontrast? No też poniekąd zgoda że ciutke za duży ale to już jak kto woli.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez katatjuta Zobacz posta
    Kadrowo są super ale obróbka rzeczywiście pozostawia trochę do życzenia. Za ostre są - Zgoda, ale kontrast? No też poniekąd zgoda że ciutke za duży ale to już jak kto woli.
    bywa że zbyt duży kontrast nawet przy małym ostrzeniu sprawia iz krawędzie zbyt mocno rysują i wówczas fota wygląda jak przeostrzona do tego mocno świeci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    bywa że zbyt duży kontrast nawet przy małym ostrzeniu sprawia iz krawędzie zbyt mocno rysują i wówczas fota wygląda jak przeostrzona do tego mocno świeci
    W porządku dlatego napisałem że jak kto woli, bo jak ktoś woli zbyt duży kontrast i ma świecić to ok, ale światło w tym przypadku też zrobiło swoje. Ale przeostrzone jest i to na 100%, Kadr naprawdę mi się podoba. pitbul60 podejdź jeszcze raz do obróbki a jestem pewien że będzie o niebo lepiej. (BA! o Albero lepiej)

Domyślnie

Zeby nie zasimiecac forum,troszke zmienilem .

Uprawnienia umieszczania postów