Szukaj
I co ciekawe na CB też mi wykryło wirusa.
Tam pewnie ktoś wstawił zdjęcie z Nikona dla odmiany...![]()
Wirus zmutował?Mam nadzieję, że sprawa szybko się wyjaśni i okaże się tylko błędem antywir.
Antywirus to najgorszy soft na kompa , ktory wymyslil czlowiek. Nie ogladac dup,nie odbierac nieznanej poczty, nie wchodzic na "dziwne strony" i bedzie spokoj . Gwizdkow USB i dyskow twardych nie wtykac gdzie popadnie i bedzie gitNiestety ale prawda boli - tylko z naszej winy wirusujemy swoje kompy.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 16-12-2011 o 10:54 Powód: lit. ;)
Krzysztof Paszkiewicz
Na forfoto.pl też się wirusy ostatnio pojawiły. Czyżby jakiś atak na fora fotograficzne ?![]()
A czy przypadkiem nie jest to problem linków?
Nie wiem czy ktoś pisał wcześniej, ale stawiam 10 do 1 że te ostrzeżenia to umieszczony przez kogoś w stopce czy tam w stronie www link do strony oznaczonej jako podejrzana czy tam wręcz zawirusowana i stąd niektóre wirusy po ściągnięciu bazy podejrzanych stron wywalają się błędem na forum.
Ogólnie raczej ciężko mi sobie wyobrazić, żeby forum miało być zawirusowane, nic nie instalujesz nic nie pobierasz, a sam skrypt jest oficjalny i sprawdzony.
Tak z ciekawości... nie mam pojęcia skąd się wzięła ta strzałka, mam to od 2-3 dni. Jakieś propozycje?
Jakoś strasznie mi nie przeszkadza, ale sama jej obecność powoli zaczyna irytować![]()
Skontaktuj się z nami