Ładnie jest, chociaż trochę nużący dół. Może jakby ten pas kamieni oziębić, nie wiem... Ucięte nad miedzą też mi się podoba.
Szukaj
Ładnie jest, chociaż trochę nużący dół. Może jakby ten pas kamieni oziębić, nie wiem... Ucięte nad miedzą też mi się podoba.
Ładnie, ładnie, ale bardziej mnie zainteresowały te gigantyczne fale - nie da się Hubercie jakoś tego pstryknąć?
LED ZEPPELIN
Mielismy wczoraj razem jechac i to prawie w te katy gdzie byly te fale.....nie wystawisz aparatu przy takim wietrze i gradzie......
Pamietam moje sztormowki przy 80km/h wietrze musialem trzymac statyw a fale mialy zaledwie 3-4m
Z bolem musielismy zrezygnowac....moze innym razem![]()
Nikon http://greg77.com/
Ostatnio edytowane przez Nikonozaur ; 14-12-2011 o 23:48
LED ZEPPELIN
O oziębianiu raczej nie ma mowy, niemniej dzięki za sugestię![]()
Myślałem o cięciu do panoramy, jednak taki kadr był założeniem początkowym w momencie wciskania spustu... I tak już zostało
Wiesz Andrzeju - generalnie da się, jednak prawdopodobieństwo ustrzelenia takowej fali jest ... bardzo niskie. Trzeba być albo bardzo dobrze zorientowanym w kwestii pogody (zmienny kierunek wiatrów, ich prędkości itd), albo po prostu znaleźć się w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze
Tutejsi meteorologowie mają na Oceanie specjalne boje, w których zamontowane są czujniki, rejestrujące wszelkiego typu zmiany/zaburzenia (jeśli tak to można nazwać). Trzeba byłoby się "podpiąć" pod taką i ... obserwować![]()
Skontaktuj się z nami