Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Timeless

Domyślnie

To prawda - pogoda w irlandii od ladnych paru dni nie nadaje sie do niczego

A wracając do Twojego zdjęcia - bardzo ok, chociaż mam wrażenie, że ostrość jest nie do końca perfekcyjna.

Domyślnie

Ech takie krajobrazy to sama przyjemność fotografować... a potem długo oglądać

Domyślnie

ja toskania jestem zafascynowany i pewnie kazda fotka bedzie mi sie podobac... Nie ujmuje autorowi! Zdjecie przesympatyczne ale brak mi tu jednak pazura... tego czegos.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    po docieciu skroci sie perspektywa i mz. fota straci, toskania ma taki urok i albo sie go kupuje albo nie - mnie sie podoba i na siłe niczego bym nie zmieniał
    Mam dokładnie tak jak Janek .
    Dodam tylko, że kolorki bardzo smakowite są .

Domyślnie

Mi się podoba tak jak jest
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Witaj ! Bogata i ciekawa ta szuflada ! Moje zdanie na temat zdjęcia, to bym zostawił taki kadr jak jest, dołu bym nie ucinał. Teraz widać tą przestrzeń, czuć ten klimat.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    po docieciu skroci sie perspektywa i mz. fota straci, toskania ma taki urok i albo sie go kupuje albo nie - mnie sie podoba i na siłe niczego bym nie zmieniał

Podpiszę się. W Twoim stylu, Hubercie

maniak666
    Gość

Domyślnie

Dobrze jest jak jest.

Domyślnie

Szkoda ,ze mnie tam nie ma Hubciu ...zapolowalibysmy na ta fale hehe ... az mnie porywa.... , ech obejde sie smakiem

Fotografia oczywiscie sie podoba.

Domyślnie

z ciachaniem to bym sie jeszcze zastanowil - dla mnie jest OK tak jak teraz. Dobre zdjęcie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów