Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Auto :)

Domyślnie Auto :)

Dziś chcę zaprezentowac swój wizerunek
    Co myslicie?
    Nadaje się na modela ? :P

"GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Domyślnie

zdjecie w sam raz do legitymacji

czy nadajesz sie na modela? hm... glamurowego raczej nie moze pocwicz w aktach
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

Po tytule już myślałem że ktoś swoje auto pokaże...
    Jeśli to ma być satyryczny autoportret - to dość udany, wyeksponowanie i zniekształcenie twarzy szerokim kątem nieźle się udało , tyle że trzeba pamiętać na przyszłość by "klucha" nosa w GO się mieściła. Dobrze mieć dystans do siebie. Co do pozostałych środków wyrazu (oko, język) mam wrażenie lekkiego przesytu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez misiobudrysio Zobacz posta
    moze pocwicz w aktach
    nie podpuszczaj bo to zrobi...

Domyślnie

na akt się raczej nie zdecyduje, nast razem będę pamiętał o GO co dystansu to robiłem 35 z rąk bo statywy gdzieś indziej był
    "GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Domyślnie

Mi się tam podoba... Mało tego, pokuszę się o stwierdzenie, że to najlepszy autoportret z ręki jaki widziałem w tym roku... A gdyby zsumować portale społecznościowe i wiochę.pl to by trochę tego było. Tylko w akt nie idź. Pozdrawiam.

Domyślnie

Oj, tam, że zaraz brzydki :> nie komentujemy urody modela, tylko zdjęcie, a to jest moim zdaniem całkiem udane, zwłaszcza że z ręki :]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nathaniel Zobacz posta
    bardzo brzydki jesteś.

Z pewnościa ty jesteś piękny , wręcz ********* a takie komentarze jak twój pokazują twoją inteligencję

Co do zdjęcia . Mi się podoba, całkiem sympatyczny kadr oraz obróbka i jakościowo fajnie .
    FX

Domyślnie

Ja też jestem na TAK Fajnie i bez obróbkowych udziwnień. Tak trzymaj !

Cytat Zamieszczone przez nathaniel Zobacz posta
    bardzo brzydki jesteś.
    Bez komentarza ...
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Chyba też się pokusze o ap niech będzie nas brzydkich więcej na forum A tak serio to za rok musze nowy DO wyrobić i właśnie zastanawiam się nad czymś takim innym jako zdjęcie.
    N

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów