Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jak by jakas eksplozja tylko grzyba brakuje... 3/4 zdjecia w naturalnych kolorach a ten zachod jakis taki wypaczony.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Jak by jakas eksplozja tylko grzyba brakuje... 3/4 zdjecia w naturalnych kolorach a ten zachod jakis taki wypaczony.
    bo tak tam było

Domyślnie

Bardziej mi pasuje pierwszy kadr, drugi wydaje mi się że leci w lewo.

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    bo tak tam było
    Jaro - ale naprawdę tak tam było To był wschód, nie zachód, i słońce nie mogło się do końca przebić przez chmury. Był tylko pasek ognia nad horyzontem.

Cysiu - niestety, żeby tam dojść, trzeba by chodzić po wodzie , wbrew temu co się na zdjęciu wydaje ta łacha piasku i drzewa z prawej nie miały połączenia z resztą lądu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cysiu Zobacz posta
    Gdybym był w takim miejscu o takim czasie, wykorzystałbym tamto drzewo. Podszedł bym bliżej niego, np:
    Jak już wspomniał Krzysiek, nie da się tam podejść. Chyba, że w kostiumie kąpielowym, ale ja nie jestem "morsem".

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    To jest wschód, a nie zachód
    Nie wiem czy było w 100% jak na zdjęciu, ale naprawdę nie potrafię nic innego zrobić w obróbce z kolorami. Jak zaczynam ruszać suwakami to jakoś bardzo spada, więc jest prawie jak na NEF'ie. Jak chcecie się pobawić i pokazać coś to mogę udostępnić późnym wieczorem.

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    bo tak tam było
    Czuję sarkazm, ale to jest to

Cytat Zamieszczone przez tomgol Zobacz posta
    a ja może wziął tele i przybliżył ten ogień z jakimś fajnym motywem .
    pozdr.
    Nie mam tele (Tylko 85 i crop ewentualnie zrobić). Po drugie ostatnio chodzę z szerokim i ćwiczę tylko to, więc nawet gdybym miał to nie wiem czy zmieniłbym. Z tele masz obraz w sąsiednim wątku Creep'a.

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Bardziej mi pasuje pierwszy kadr, drugi wydaje mi się że leci w lewo.
    Też mi się wydawało, ale zostawiłem, bo jednak ta linia brzegowa (piaskowa) jest pod kątem a druga też powinna być biorąc pod uwagę z jakiego miejsca było robione zdjęcie.
    Ostatnio edytowane przez Sendilkelm ; 13-12-2011 o 10:32

Uprawnienia umieszczania postów