Dzięki, dziś po południu spróbuje! Grunt, że nie ma tłustych plam![]()
Szukaj
Dzięki, dziś po południu spróbuje! Grunt, że nie ma tłustych plam![]()
ze skóry i włosówprzypadkiem zdjąłem muszlę.. odkryłem nowe, ukryte życie. aparatu. moze nie byl to efekt spod klawiszy w klawiaturze ale dosc przerazajacy :d w komorze flasha tez sie duzo syfu zbiera:/ a babole z wnetrza usuwam spraydusterem, zadnych przedzelkow, im bardziej ingeruje tym szybciej o "o k..., bylo wogule nie ruszac!"
D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
"- Po co wasze swary głupie,
- Wnet i tak zginiemy w zupie!" J. Brzechwa
Tak, masz rację. Ale zwróć uwagę, jaki "przeciąg" powstaje przy wizjerze przy energicznej zmianie ogniskowej...
Krzysztof Paszkiewicz
Pamiętaj że brud jest w połozeniu "lustrzanym" czyli jak na focie z lewej to jest z prawej strony, jak go widac to z pewnościa jest, niestety![]()
D2H,D700, SB800, Jupiter 37A 135, PCS ARSAT H 35 F2,8, Nikkor AiS 28 F2,8, Nikkor 80-200 F2,8, Nikkor 24-70 F2,8, Nikkor 55 F1,2, Nikkor 105 2 DC, Sigma 50 F1,4.
Wiecie co, zanim wczoraj poszedłem do sklepu po gruchę (bo takowej nie miałem) ustawiłem sobie aparat obiektywem w kierunku mojej ślicznej podłogi i zacząłem pstrykać, seriami po kilka zdjęć, z krótkimi i długimi czasami i wiecie co, pyłki zniknęły... Chyba je podmuchy lustra wywiały w jakieś ciemne zakamarki puchy![]()
Fajna sprawa, ale gruchę, izopropanol i ściereczki hamy muszę zdobyćPozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez michaszek ; 08-03-2007 o 11:08
D70s, F90, pięć szkieł i coś tam jeszcze
hehe nie zwrocilem na to uwagijakos inaczej oko trzymam przy muszli, nie opieram brwi tylko policzek o body (prawym okiem patrze).. ale sprawdze w domu z ciekawosci ;] KIT ma takie szczeliny na tubusie ze juz tam cisnienie sie wyrownuje w duzym stopniu
ja tam ciagle zachuchany mam ekran pod szybką zabezpieczającą
![]()
D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
"- Po co wasze swary głupie,
- Wnet i tak zginiemy w zupie!" J. Brzechwa
Skontaktuj się z nami