Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Poggio Covili

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Bonus, chociaż te zielenie takie inne...sam nie wiem. 1 przy innym świetle byłaby super.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Bonus, chociaż te zielenie takie inne...sam nie wiem. 1 przy innym świetle byłaby super.
    Przy jakim Darku świetle byś to widział?? Tylko nie mów że nocnym (żart)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Przy jakim Darku świetle byś to widział?? Tylko nie mów że nocnym (żart)
    Widziałbym to w złocie i brązach, zapewne inną porą roku. Mogę sobie tylko wyobrazić, przez co bym chciał zobaczyć obraz, który ciężko w danej chwili osiągnąć. Planuję wypad w 2013 w te tereny, zobaczymy jak mi się to ułoży
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Bonus rzeczywiście bardzo miły oku.

Domyślnie

Swoimi zdjęciami kapitalnie promujesz Tosanie! Już tej jesieni wyciągałem żonę w twoje strony, ale niestety nie dostała urlopu. Mam nadzieję, że kiedyś tam zawitamy bo widoki zapierają dech w piersi.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    Swoimi zdjęciami kapitalnie promujesz Tosanie! Już tej jesieni wyciągałem żonę w twoje strony, ale niestety nie dostała urlopu. Mam nadzieję, że kiedyś tam zawitamy bo widoki zapierają dech w piersi.
    Zapraszam ,zapraszam. Daj znać jak będziesz się wybierał ,a może coś Ci pomogę zorganizować.

Domyślnie

Jedynka "żywcem" wyjęta z naszego kalendarza na rok 2012 Zdjęcie: Gio - Tytuł: Złota Toskania.
    Ale nie, żebym miał coś przeciwko temu
    Bonus, faktycznie rewelacyjny
    Beauty is in the eye of the beholder.

Moje zdjęcia Strona zespołu N.I.F

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mariusz_007 Zobacz posta
    Jedynka "żywcem" wyjęta z naszego kalendarza na rok 2012 Zdjęcie: Gio - Tytuł: Złota Toskania.
    Ale nie, żebym miał coś przeciwko temu
    Bonus, faktycznie rewelacyjny
    Zgadza sie. Wkoncu to ja zaprowadzilem Andrzeja(Gio) na to miejsce gdzie było zrobione to zdjęcie. Trafia sie wiele razy podobne kadry. Chyba bede musiał poszukać nowe miejsca tylko dla mnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Zgadza sie. Wkoncu to ja zaprowadzilem Andrzeja(Gio) na to miejsce gdzie było zrobione to zdjęcie. Trafia sie wiele razy podobne kadry. Chyba bede musiał poszukać nowe miejsca tylko dla mnie
    Otóż to
    Wtedy wszyscy będą mówili: to ta rewelacyjna miejscówka JaroPienzy
    Czego serdecznie Ci życzę
    Beauty is in the eye of the beholder.

Moje zdjęcia Strona zespołu N.I.F

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów