a czy jest jakas opcja wgrania softu do d70s tak aby min ISO bylo np 100 a nie 200 jak jest w standardzie? Np. z jakiegos innego modelu... pytam tak retorycznie bo fajnie by bylo miec ISO 50![]()
Szukaj
a czy jest jakas opcja wgrania softu do d70s tak aby min ISO bylo np 100 a nie 200 jak jest w standardzie? Np. z jakiegos innego modelu... pytam tak retorycznie bo fajnie by bylo miec ISO 50![]()
D70S....Z6...
przeciez ona jest szkaradna !!! wszyscy tak mowia, to juz wole miec ISO 200 i jej nie ogladac![]()
D70S....Z6...
Wcale nie jest taka zła...przy iso 9999 jej fotki są całkiem znośneA propo softu dużo osób skarzy sie na problemy z DSLRem po upgreadzie softu, tak więc zastanów się czy warto. Wiem z autopsji. Podziekowania dla Fixation London:P
Ostatnio edytowane przez Garowy ; 07-03-2007 o 14:34
Analog&DSLR...w tej kolejności...
GG 1976878
Garowy: naprawiales cos u nich? Nie wiesz ile biora za czyszczenie matrycy? Mam kilka spotow wrrr
D70S....Z6...
Za zmiane softu na stary(standardowy) 10funtów. Czyszczenie matrycy 25funtów. Defacto kilka fajnych polek tam pracujelub wdepnij do chłopaków w aperture http://apertureuk.com/ blisko british museum to Ci wyszyszczą za grosze, a powiem Ci że znają się na rzeczy
GG 1976878
A z apertureuk cos robiles? Sa blisko mojego biura, ja jestem w polowie Oxfordstreet. Pewnie sie tam na dniach wybiore... Dzieki za info
D70S....Z6...
Czyscili mi matryce...ceny Ci nie powiem bo wliczona byla w zakupy jakie u nich robilem. IMHO to jeden z lepszych sklepow foto jaki widzialem, plus kawiarenka![]()
GG 1976878
spoko, wybieram sie tam na poczatku przyszlego tygodnia...
D70S....Z6...
No i bylem w siedzibie http://apertureuk.com/
Coz za miejsce, coz za klimat, tylke sprzecicha jeszcze nie widzialem, polowa to 2ndHand a druga to pewnie nowkicaly sklep o powierzchni moze 50m2 tak zaladowany gratami ze klimat ma niepowtarzalny, zaden centumetr miejsca sie nie marnuje, dlatego zaisntalowali kawiarenke internetowa czyli mozesz przysc z laptopem i podlaczyc sie pod wifi lub kabel no i wypic kawe i zjesc ciacho bo i fotocafe tez jest (miesci 2 osoby ale jest). Generalnie miejsce swietne, za 18-55 kit zaproponowal mi od reki £50 wiec pewnie jeszcze dorzuce pare funciakow za filtr pol i bedzie po problemie jednak....
... jednak mojego glownego problemu czyli czyszczenia matrycy nei zalatwili bo juz sie w to nie bawia
"Jak chces zaoszczedzic kase to na stronie napisalismy co i jak z czyszczeniem, to jest proste jak d...nie, dasz rade" - hmmm dam?
D70S....Z6...
Skontaktuj się z nami