Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: A x 2

Domyślnie A x 2

Dawno mnie tu nie było, więc pozdrawiam!

Modella: Alicja )

Domyślnie

Zdjęcia przyjemne , zwłaszcza 1 , lecz mam niedosyt tonalny... wiem moda taka żeby czerni nie było, a im bardziej kolory jak z horroru DDR-owskiego ORWO - to tym bardziej "cool" , ale czy to ma być środek wyrazu? Ot, kosmetyka nad treścią przeważyła. kadr na 2 - jakoś mnie nie przekonuje.

Domyślnie

Nie wydaje mnie się, żeby tu kosmetyka przeważała. Widać rolę dziewczyny. Jedynie ostrość na policzkach na 1 mnie nie przekonuje.
    red light, dark room...

Domyślnie

Jedynka super. Dwójka...sam nie wiem, czegoś mi brakuje

Domyślnie

jedynka bardzo przyjemna, dwójka średnia
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Nie będę oryginalny. Na 1 zagrało wszystko. To B/W i w ogóle.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

b.ładne portrety...
    pozazdrościć modeliny pozostaje

Domyślnie

1-ka od razu wpada w oko i odstaje na plus versus zdjecie nr 2
    ma w sobie to cos mimo MZ "niemania" ostrosci na oczach do czego bede sie zawsze przyczepial przy portrecie
    2-ka tez niezla , natomiast nie cialbym na lokciach , ostrosc .... , rozchylone usta + rozchylona bluzka , ja tego nie kupuje , szczegolnie rozchylenia bluzki , lepiej bylo zdjac staniczek i zagrac jej przezroczystoscia , ewentualnie dobrac lepsza bielizne , ta swoim krojem i litoscia sprawia wrazenie "ciezkosci" ...

Domyślnie

co tu jeszcze napisać po kolegach, 1 bardzo mi się podoba, może inne ujęcia w konwencji 2 masz ?

Domyślnie

Pierwsze zdjęcie to dobry portret, chociaż brakuje ostrości na oczach. Można domyślać się, że punkt ostrości był ustawiony na środek kadru i padło na usta. Mimo tej małej wady podoba mi się. Drugie takie nie w moim guście, więc się nie wypowiem.
    pozdrawiam
    Tomek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów