Szukaj
Tak to zasługa softu, ale czy to znaczy, że odbiór jest gorszy? Gdyby stały dwie takie prace bez komentarza jaką techniką zrobione, czy widz by się zastanawiał? W pierwszym momencie zapewne nie, ci co wiedzą jak powstają tekie prace zadadzą sobie te pytanie, ale jak nie będzie podpowiedzi to co...? Zapewne, gdy sam stworzysz, satysfakcja jest duża, ale efekt końcowy jest podobny lub taki sam. Wiem, że trochę inaczej podchodzisz do fotografii i wielki szacunek dla Twojej twórczości, ale ja muszę sobie pomagaćdopiero się uczę, może kiedyś...
Jeśli ktoś jest zainteresowany jak u mnie powstaje taki sztuczny twór to śmiało na PM
Ostatnio edytowane przez darek_d ; 14-12-2011 o 20:18
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
tak, żeby nie nabijać nowych wątków, zimowa odsłona
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
No chyba najslabsza odslona, pierwszoplanowe drzewo wyroznia sie zdecydowanie in minus. Wyglada ja wklejone i to dosc nieudolnie niestety.
Mysle Darku ze lepiej jednak zakladac nowy watek, po kliknieciu na ten widzisz cos co juz widziales, nie kazdemu zechce sie przewijac calosc i nie kazdy zobaczy ostatnia prace. Chyba nie o to Ci chodzi.
Skontaktuj się z nami