Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: "las"...las

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Bardzo ciekawie, kreatywnie.
    Mi się takie "cuś" podoba .
    Dokładnie ma to "cuś" w sobie co wzrok przyciąga
    A co do techniki to chyba nie metoda "trzęsącej się łapki"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Już raz pisałem, jest bardzo ok, było by klasa gdyby zamiast softu była wazelina i filtr skylight
    Tak to zasługa softu, ale czy to znaczy, że odbiór jest gorszy? Gdyby stały dwie takie prace bez komentarza jaką techniką zrobione, czy widz by się zastanawiał? W pierwszym momencie zapewne nie, ci co wiedzą jak powstają tekie prace zadadzą sobie te pytanie, ale jak nie będzie podpowiedzi to co...? Zapewne, gdy sam stworzysz, satysfakcja jest duża, ale efekt końcowy jest podobny lub taki sam. Wiem, że trochę inaczej podchodzisz do fotografii i wielki szacunek dla Twojej twórczości, ale ja muszę sobie pomagać dopiero się uczę, może kiedyś...
    Jeśli ktoś jest zainteresowany jak u mnie powstaje taki sztuczny twór to śmiało na PM
    Ostatnio edytowane przez darek_d ; 14-12-2011 o 20:18
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

tak, żeby nie nabijać nowych wątków, zimowa odsłona

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

maniak666
    Gość

Domyślnie

No chyba najslabsza odslona, pierwszoplanowe drzewo wyroznia sie zdecydowanie in minus. Wyglada ja wklejone i to dosc nieudolnie niestety.
    Mysle Darku ze lepiej jednak zakladac nowy watek, po kliknieciu na ten widzisz cos co juz widziales, nie kazdemu zechce sie przewijac calosc i nie kazdy zobaczy ostatnia prace. Chyba nie o to Ci chodzi.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów