Ktoś się orientuje w temacie?
nie chce szukać forum w temacie i zakładać kolejnego konta a żona "zażyczyła" od Mikołaja kije i szukam takich nie za drogich ... sam nie wiem do 120 zł?
Ktoś ogarnia temat co warto kupić?
Szukaj
Ktoś się orientuje w temacie?
nie chce szukać forum w temacie i zakładać kolejnego konta a żona "zażyczyła" od Mikołaja kije i szukam takich nie za drogich ... sam nie wiem do 120 zł?
Ktoś ogarnia temat co warto kupić?
Paweł
Kup jej dwa monopody, przynajmniej pożytek z tego jakiś będzie![]()
Starych Mostowiaków zapytaj.
Przepraszam.![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Kup Fizana i po kłopocie![]()
No ba!Da się i taniej
http://demotywatory.pl/3183867/Nordic-walking
Podczas biegania mijam sporo osób pomykających z kijkami i mam nieodparte wrażenie, że sama chęć uprawiania tej aktywności fizycznej i posiadanie kijków dowolnej klasy nie zapewnia osiągnięcia zaplanowanych efektów. Trzeba wiedzieć jak kijków używać. Moim zdaniem, warto również rozważyć inwestycję w kilka lekcji dla początkujących w nordic walking.
Powiem tak.
Generalnie podchodziłem do sprawy sceptycznie.
Stwierdzielm ze człowike jakis skostniały po jakiejs tam andrzejkowej zabawie.
Zacząłem chodzić do lasu na spacery, później za punkty za paliwo zamówiłem kijki nw. i..... się zaczęło.
szperalem w necie uczyłem się sam, bez zadnego instruktora.
Wciąga oj wciąga, tęskinisz za spacer z kijkami w cichym spokojnym lesie sam na sam z naturą z dala od pędu życia codziennego.
cóż moglbym doradzić.
1 - na początek coś taniego /mówię serio/ i kijki o regulowanej długości, aby samemu dobrać sobie na przeszłośc ich wysokość.
2- nie ufać sprzedawcą / potrafią wcisnąc kijki trekingowe zamiast nordik walking/. te NW - wszystkie maja doczepiona rękawiczkę zapinaną najczęściej na rzepa obowiązkowo !!!. chodzi tu o technikę chodu, której nie wykonasz kijkami bez rękawiczki.
3 - kupic 2 pary abys potowarzyszyl żonie w spacerach/ pomaga i na serce zdrowotnie i psychicznie/
4 - daj znac jak poszlo po zakupie.
pozdrowionka
Takie tam starocie
Skontaktuj się z nami