Szukaj
Całość ładnie ze sobą współgra, choć 3 zdjęcia są bardzo podobne (te na których są pokazane extremalne amortyzatory do downhillu -). Podoba mi się.
Mz. bardzo fajne,
Ładna GO, 3 najlepsza.![]()
|N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |
skoro w dziale reportaz, to ocenie reportazowo - cieniutko.
teraz sie tlumacze:
- nie bardzo wiem o czym ten reportaz,
- nie czuje tego ciasnego kadrowania, ze w sumie nie wiadomo co mialo byc pokazane
- co robi tam ta krowa? na rowerze jedzie? (skoro mialo byc rower vs. samochod)
- w sumie tylko na jednym zdjeciu jest to co w tytule.
oceniajac zdjecia osobno, to kilka jest dobrych.
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Podoba się.
PS. Jakim szkiełkiem pstrykałeś?
Mr. Nikus+ Ms. Sabinka+Uncle Tom-ron & familly Nikkor /m42, m39, AK47, UZI
D70s N50/1.8D N18-70D
Kupuję 6, jest super. Reszta fajna ale ze zmiennym szczęściem. Dbasz o tło i to doceniam. Rower to magiczny sprzęt a te są szczególnie stylowe. Chętniej widziałbym same rowery. Zdrówka.
Marek.
NIM zrobisz zdjęcie znajdź w NIM temat
# kilka słoików # puszka # latarka na 4xR20 #
moze faktycznie nie nadaje sie to do dzialu reportaz,jutro tu wstawie nowy watek
Road to Manila
imho jak najbardziej reportaż...tylko tytuł bym zmienił...np środki transportu...
zdjęcia się bardzo podobają, jak nigdy, podoba mi się to ciasne kadrowanie...ogólnie fajny kawałek indii
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Skontaktuj się z nami