Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Magiczny Kibelek :)

Jak w tytule
    Mam nadzieję że się spodoba...

Uploaded with ImageShack.us
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

Faktura, kolory,oświetlenie,miejsce- intrygujące.Układ kadru i ramka w/g mnie proszą się o zmiany.Uznanie za prawidłową ekspozycję.

Domyślnie

Mnie się podoba, ta zieleń fajnie kontrastuje.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

fajne bardzo, miejscówka bomba, może tylko coś z kadrem poprawić, poza tym super

Domyślnie

uwielbiam takie podrapane, zniszczone, złe ściany
    mój boże.

Domyślnie

zdecydowanie najlepsze ze wszystkich setow
    wrescie jest przemyslany kadr, uchwycenie jakiejsc calosci
    co do pozostalych to tak jak napisalem poprzednio i przy kazdym kolejnym moglbym powtarzac

podsumowujac za to zdjecie brawa, za pozostale 16 tonowy odwaznik
    Road to Manila

Domyślnie

Podsumowując , najlepsze zdjęcia powstają z...... nudów ? Gdy się czeka na żonę , co w kiblu siedzi Wtedy jest więcej czasu , a modelka nie ucieka
    No to mam juz 32 tony na głowie....
    Ale dziękuję , wiem że przyszło Ci to z trudem , tym bardziej się cieszę. A odważniki już polubiłem Chyba jeszcze ich nazbieram...
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe

Domyślnie

Ja także dołączę swoją opinię. Podoba mi się to ujęcie z małym minusikiem za tak centralny kadr. Czy najlepsze? Nie wiem, nie oglądałem całości na raz, by się przekonać. Na pewno inne od główek i bardziej turystycznych strzałów. Świetne faktury, kolory, kontrasty. I w tym wszystkim jeszcze człowiek oraz kilka dodatkowych smaczków.

Domyślnie

Mosad
    Zdjęcie robione 85mmf1.4 na d90 późnym wieczorem, po zachodzie
    Przymierzając kadr wiedzialem od razu , że dodam potem winietę. Dlatego kadr jest centralny.
    Pozdrawiam
    Prawe

Rozmowny Awatar JackDaniels
    Miasto
    Wycieraczka między Europą a Azją.

Domyślnie

No ładnie... Kolory wspaniałe, jak dla mnie. Może faktycznie, trochę za centralnie. Generalnie bardzo udane zdjęcie.
    pzdr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów