Szukaj
za mało szerszech planów, oraz zbliżeń na np napięte dłonie na uchwytach, siłe łap, grzbietu, wczepionych w panel butów...
Ogólnie - do poprawki. Może bonus - ale nie w tym kadrze. Swiatło też Cię lekko połozyło.
Hej.
Fajny zestaw. moje uwagi:
- na 2 ostrość jest jakoś na spodniach (?), niby talk też jest ostry - ale w moim odczuciu lepiej, gdyby było ostro na rękach
- na 4 słabo (i odstaje od obróbki na innych fotach) wyszła konwersja do bw. Przez to dziwnie się je odbiera w zestawie
- na 5 przeszkadza mi ta jasna plama w prawym rogu i brakuje troszke więcej asekurującego gościa
A poza tym bardzo fajny zestaw![]()
https://www.facebook.com/lookandphoto trochę bloga
Nic nie zrozumiałem z tych zdjęć.
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
Stock, Tomisiek - mam kilka szerszych planów, ale IMO nie są na tyle ciekawe co te, które przedstawiłem, ale dziękuję za ocenę. Właśnie takich uwag oczekiwałem.
Coroner - co tu jest trudnego do zrozumienia?
1. Planowanie drogi
2. Magnezja na łapy
3. Otrzepanie nadmiaru magnezji
4. Wejście w ścianę
5. Wspinaczka
Teraz jaśniej? Nie wydaje Ci się, że zamyka się to w jakąś spójną całość?
Ostatnio edytowane przez skczajnik ; 07-12-2011 o 18:16
Dla mnie za malo "boulderu". Gdybym nie orientowal sie jakos w temacie to bym sie nie domyslil - popieram Coronera.
Na 1 i 3 nie czuc sciany. Jest spojzenie, ale leci w proznie - przydalby sie tutaj szerszy kadr kontrastujacy to.
4 - jak wyzej - nie pasuje. Jak dla mnie 4 nic ie mowi w tym secie, moze gdyby zamiast niego byl jakis szerszy plan?
Generalnie, zdjecia fajne, z potencjalem, ale set jako calosc na nie - za malo zmagania ze sciana, czy ze soba.
d70s + N18-70 + N55-200
Zwracam honor i przyznaję rację co do tego, że reportaż jest niejasny dla niektórych. Nie wziąłem pod uwagę, że są ludzie, którzy nie interesują się wspinaczką i może być im to ciężko odczytać. W związku z tym dorzucam kilka innych kadrów, które mam nadzieję rzucą więcej światła na całą sytuację.
1.
2.
3.
4.
5.
Bonus - może ten wam się bardziej spodoba?
druga seria znacznie lepiej imo![]()
D80 +N 35 1.8 +S28-105 2.8/4 +Ndi622 i zbieram na reszte
gdybyś do tej pierwszej serii, która opowiada o człowieku, dorzucił kilka szerokich kadrów z drugiej serii (z tą samą osobą w roli głównej) było by świetnie.
Tak jak jest też mi się podoba, jednak w pierwszej serii tak jak już zresztą Ci napisano, nie bardzo wiadomo o co chodzi i ta niewiadoma ciągnie się trochę za długo, w takim sensie, że zbyt późno taki totalny laik jeśli chodzi o ten sport jak ja, się dowiaduje o co biega.
Skontaktuj się z nami