Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

"Kupiłem auto. Wszystko jest OK. Ale autko jeździ tylko z górki. Pod górkę już nie chce. Wie ktoś może, dlaczego? A... autko mam od wczoraj"
    Sugestia idzie jednak w kierunku rozpoczęcia przygody z lustrzanką od przestudiowania i analizy... instrukcji obsługi aparatu.
    ...witając na forum panią Izę...
    Ostatnio edytowane przez amirez ; 07-12-2011 o 14:09
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

tylko że aparat mam używany , i wydaje mi się że jest zepsuty . niech się amirez zbytnio nie martwi bo instrukcje czytałam

Oszczędny w słowach Awatar Wozlow
    Miasto
    Rzeszów/Krosno

Domyślnie

przysłona, czas naświetlania, iso. Jak się mają do siebie te wartości? Wiesz za co one odpowiadają?

Domyślnie

Nie martwię się Mam D80, tylko mieszkasz za daleko.
    Wrzuć tutaj kilka zdjęć. Z tych udanych i tych brzydkich. Bez kombinacji. JPG, z puszki, pomniejszone /ew. linki do pełnego formatu/ - nic więcej. Nie usuwać danych Exif.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

napisz jaki tryb, jakie parametry...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Według mnie, jeśli Iza ma problemy z ustawieniami (co jest prawdopodobne), najlepszym sposobem byłoby zobaczyć czy na trybie "zielonym" zdjęcia wychodzą dobre.

Cytat Zamieszczone przez bitterdelicious Zobacz posta
    ale to nawet na auto bez lampy tak dziwnie chodzi,
    Jeśli na auto coś się dzieje to może być coś innego niż nieumiejętność obsługi/ustawień.

Proponuję udać się z aparatem do najbliższego sklepu foto i poprosić o pomoc/sprawdzenie.

Domyślnie

Pani Iza... straciła zaufanie do forumowiczów i zrezygnowała z naszej pomocy, ew. postanowiła posłuchać rad i przeczytała instrukcję obsługi aparatu
    Tutaj jest... podpis

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów