Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Zimy brak...

Domyślnie Zimy brak...

Gdzie jest śnieg?
    co Wy na to?

PS: to mój debiut na forum

Domyślnie

Debiut, to debiut - ma swoje prawa, ale:
    - centralny kadr,
    - Słońce - to kawałek jasnej plamy,
    - na dole kadru nic nie widać,
    - wybrałbym pole o rannej godzinie, ze szronem i bez śniegu - wtedy tytuł byłby adekwatny.

Ale: mną się nie przejmuj, jestem tylko amatorem, który czasem ma gorszy dzień...

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Dla mnie też słabo to wyszło, ale jak tylko będzie chęć i wytrwałość, to wkrótce zdjęcia będą znacznie lepsze.
    Powodzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Debiut, to debiut - ma swoje prawa, ale:
    - centralny kadr,
    - Słońce - to kawałek jasnej plamy,
    - na dole kadru nic nie widać,
    - wybrałbym pole o rannej godzinie, ze szronem i bez śniegu - wtedy tytuł byłby adekwatny.

Ale: mną się nie przejmuj, jestem tylko amatorem, który czasem ma gorszy dzień...

Pzdr.
    Taaa....amator

z centralnym kadrem i sloncem sie nie zgodze. Tutaj kadr taki wskazany. Słońce - czasem i takie moze byc
    W tle - te drzewa tworzą bałagan niemiłosierny.

A pozostałe 2 punkty to jak najbardziej słuszne.

A poza tym sam motyw nie jest ciekawy. Część osób żyje w pewnego rodzaju kloszu, w którym panują zasady - wazne aby wszystko byla poprawnie z punktu widzenia ustawien, jakość. A ja sie pytam gdzie - motyw? Sens? Sztuka?

Takie drzewo z brzydkim tlem + czyms dziwnym na dole .... może być zrobione w super mega jakości jakimś średnioformatowcem, pięknie obronione w Ps.....ale nadal motyw będzie wielkim G.

Moc jest z Tobą....

Domyślnie

Dzięki za cenne uwagi Centralny kadr był zamierzony a słońce było tego dnia cały czas za chmurami i na chwilę tylko wyszło i chciałem to wykorzystać

Uprawnienia umieszczania postów