Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Tragarz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jai pur Zobacz posta
    ... Wiec w tłumie nie zmienię ogniskowej. Co więcej nie czuję takiej potrzeby.
    Dlaczego sam sobie zaprzeczasz?
    Portrety w drugim twoim wątku robiłeś obiektywem 50mm a tu 35mm - czyli zmiana ogniskowej jest.
    Może nawet czułeś taką potrzebę skoro to zrobiłeś. Jeśli zaś nie - to może jesteś obserwatorem-pstrykaczem? Pstrykasz co zaobserwujesz bez zastanowienia?
    A zdjęcie jakby nie patrzeć - fajne.
    Co do szkieł - trudno się nie zgodzić .
    Ostatnio edytowane przez Andrzej Max ; 09-12-2011 o 13:52

Domyślnie

W którym momencie sobie zaprzeczam, przecież tamte zdjęcia są z innego dnia. Te dopowiedzenia też bez sensu, nikt mi obiektywów nie podaje. W okolicznościach, w których zrobiłem "Tragarza" miałem podpiętą 35-kę, bo uznałem, że najlepiej mi się przyda. Zrobiłem kilka szerszych ujęć w wiosce, ale i portret się trafił.

Widzę, że edytowałeś wypowiedź. Niestety w tym samym duchu. Życzyłbym sobie, abyś zakończył tworzenie profilu personalnego mojej osoby i ograniczył do oceny zdjęć. Proszę.
    Ostatnio edytowane przez Jai pur ; 09-12-2011 o 14:05

Domyślnie

bardzo udany portret
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Świetna fotografia, BW, ... super

Domyślnie

Liczy się obrazek, a nie ogniskowa. A obrazek zacny. I grzeje mnie czym zrobione
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

no pieknie, bez przerysowania na 35 mm? aż dziwne
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

remiksson, mogłem przecież zrobić z 10 metrów i wykadrować...
    a poważnie, to jest trochę przekadrowane, aby dopieścić kompozycję, a nie zmniejszyć zniekształcenia, które są moim zdaniem bardzo widoczne

poza tym wywołujesz mnie do tablicy, jakbym bronił tu jakiegoś stanowiska,
    co mnie obchodzi jakich magicznych sztuczek używasz, oglądam Twoje końcowe prace, zdarza się, że z podziwem

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów