Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Alicja

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice Slaskie

Domyślnie

Jedynka jest bardzo ładna, tylko mogłoby być więcej dołu ciutke
    Tak to ogólnie cały set przyjemny dla oka. Ładna obróbka.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice Slaskie

Domyślnie

Gdybym Cie Weroniko nie znał to jeszcze byłbym skory pomyslec ze to komplement ;] Dzieki za komentarz

Domyślnie

1 i 4 najlepsze, bardzo ładnie się prezentują, ale u góry włosy niepotrzebnie ucięte, dwójka i trójka podobnie.
    Mam nieodparte wrażenie, że za dużo tu bieli i ten błysk w oczach na 1 i 2 piękna nie dodaje.
    Całość przyjemna dla oka
    D90 | N18-105/3,5-5,6G ED VR | N35/1,8G | N50/1,8G + pierścionki | N55-300/4,5-5,6G ED VR |

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice Slaskie

Domyślnie

Dzieki Biotrek ogolnie z cieciami jest roznie gdyz mi osobiscie zalezy aby zdjecie bylo w dobrej jakosci w jak najwiekszym rozmiarze i raczej nie tne tego co wychodzi z puchy, tu jedynie ciecia w pionie aby cala seria ze soba wspolgrala przez co jednak czasem trzeba bylo poswiecic pare pikseli z gory czy z dolu, wiec mam swiadomosc ze ciecia mogly by byc lepsze Co do blysku w oczach to ja uwielbiam jak jest mocno wyrazisty, moze to blad ale jednak staram sie zeby byl on widoczny, a czy za duzo bieli... hmmm moja konwersja do bw czesto tak wyglada wiec pewnie to juz moje takie skrzywienie amatora

Domyślnie

Mnie sie Lesio podobało inne , którego tutaj nie ma , chodz 1 też sympatyczna
    FX

Domyślnie

...jest magia na 1 !

Domyślnie

Bardzo solidne, dobre zdjęcia. Uwaga na kąt padania światła na szyję i jej doświetlenie lub nie. Na jedynce i czwórce stempelek retuszujący by się przydał. Ostrość jakaś niepewna też, to 85/1.8 czy manualne szkło? Najlepsza technicznie trójka, potem czwórka. Na trójce plus za miękkie przejścia tonów na twarzy.

Domyślnie

Bardzo ładny secik, mnie zatrzymało na dłużej przy 4, przy 1-ce zatrzymało mnie coś, ale nie wiem czy w dobrym znaczeniu, osobiście zrobiłbym soft'a na szyi (mowa o 1-ce).
    D700 | N18-35 | N50 | N85 | SB900

Domyślnie

1- brakuje trochę góry
    2- ciut za jasna twarz
    3- super
    4- fajnie, ale postaralbym sie o wiecej baniek, albo wogole sie ich pozbyl, chetnie bym je zobaczyl przed cropem

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów