Szukaj
D60 + D90, 18-105 mm, 55-200 mm, 50mm 1.8, Nissin Di622 MARK II
Moje galerie z rajdów
www.ploszaj.net.pl
3,5,7,10 można było sobie darować bo popsuły cały efekt pozostałych dynamicznych strzałów. np w 10 jak już świeciłeś lampami to trzeba było dłuższy czas ustawić a lampę na body odsunąć od aparatu choćby kablem na wyciągnięcie ręki - bo teraz jest to mierny strzał komórką auta na parkingu pod marketem.
1,2 i 11 bardzo fajne!
1, 2, 7, 11 MZ najlepsze.
Zgadzam się z Tommym co do zdjęcia #10 - mogłeś więcej wyciągnąć z tego zdjęcia.
Nie zgadzam się natomiast co do zdjęć #5 i #7 gdzie fajnie widać klimat Barbórki.
Podsumowując - bardzo fajny set![]()
https://www.facebook.com/photoPJ
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae
No na 5 i 7 chciałem właśnie tak jak napisał "jimmijump" pokazac klimat i z założenia miały być nie dynamiczne. Nie samą dynamiką reportaż stoi
Natomiast co do 10 to fakt że mogło by być bardziej dynamiczne ale próbowałem w tym miejscu schodzić niżej z czasem co się kończyło mało fajnie. Samochody tam się poruszały w wielu płaszczyznach i długi czas był mało realny do zrobienia.
Moje galerie z rajdów
www.ploszaj.net.pl
2 i 11 najlepsze,
1, 4, 6 i 7 OK
3, 5, 9 te bym usunął z tego setu tak samo 8 i 10 nie ostre.
Fajnie, że miałeś wejściówkę prasową. Na stronce kilka fajnych kadrów z tego rajdu też jeszcze masz.
Pozdro
Oczywiscie dziewiatka wymiatajak i cala reszta na wysokim poziomie, jedynie szkoda fot. 7 . Pozdro
Pomijając 7kę wszystkie mi się podobają![]()
Ami , Smiena , Zenit , Pentax , Nikon i znowu Nikon
D7100 , N16-85VR , N50/1,8 , S150/2.8 , SB600 , MF055+804RC2
Dobra robota.
2, 8, 9 i 11 robią duże wrażenie - z tych trzech moim faworytem jest 2.
Na 3 podobają mi się wiwatujący goście z obsługi.
Najsłabsze w zestawie według mnie jest zdjęcie numer 5. Miejsce bardzo "barbórkowe", ale dużo elementów w kadrze powoduje, że ciężko się skupić.
Cały set fajnie oddaje charakter imprezy.
Jarod
"Wychodź na zewnątrz więcej, ale rób mniej zdjęć"
9 super
Dzięki za wszystkie opinie.
I ciekawie się to czyta jedni piszą że zdjęcie 9 słabe i by wyrzucili, a inni że najlepsze. Widać że ile ludzi tyle gustów.
Moje galerie z rajdów
www.ploszaj.net.pl
Skontaktuj się z nami