Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: M.F.

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie M.F.

[CENTER]
    Trzy rożne portrety do Waszej oceny. Modelka zadowolona, pokazuję bo ciekawa jestem czy komuś tutaj przypadną do gustu.

Pozdrawiam.

Domyślnie

Jest... prosto, zwyczajnie. Bez udziwnień. Najlepsza dla mnie jedynka - najbardziej naturalna i trafiona pod względem kadru, miny i światła. Na wszystkich cera dla mnie zbyt mocno rozjaśniona, a kadry cięte na siłę - bez oddechu i swobody. Jakbyś kurczowo trzymała się książkowych reguł. To nie jest złe, ale... Przede wszystkim rzuca się w oczy pozostawienie tego oddechu nad głową - jakby z maszynki trochę. Może to być efekt wyboru akurat tych trzech zdjęć po prostu.
    Co do kolorów, najbardziej leżą mi dość naturalne, choć mdłe z jedynki. Na dwójce kolor skóry już nie w moim typie, a trójka za mało... "ekstrawagancka", jak na tę stylizację.

Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Oj! Truchlałam myśląc kiedy mi się mOSad wpisze pod zdjęciem a tu proszę nie ma źle Nad kadrem pracuję; na jedynce niestety takie cięcie było konieczne z racji nieciekawego nieba. Co do cery... hmm bardzo lubię jasne zdjęcia i chyba będzie mi cieżko pójść w jakąś inna stronę. Dziękuję za uwagi, wezmę do serca.

Domyślnie

Tak z ciekawości czym robione?
    Trochę tego...trochę tamtego...

Miasto
    małopolskie

Domyślnie

85mm 1,8

Domyślnie

Bardzo ładne prace. Miłe w odbiorze i nie tylko z powodu uroczej modelki, ale również dzięki obróbce, która jest moim zdaniem genialna. Zdjęcia są "czyste" i przejrzyste. Kolory soczyste, ale nie przesadzone. Jednym słowem brawo!
    Nie mam pojęcia jak wy zrobicie takie fotki hehe.

Domyślnie

...ah ta 85 ;p

Domyślnie

Ja jako jednoosobowa komisja jestem 3 x na tak !

Uprawnienia umieszczania postów