Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Lady Paty

Domyślnie

Bardzo mi się podoba to latające coś, matowa kolorystyka, kadr, stylizacja. Bardzo nie podoba mi się to jak wyszła modelka - wielka prawa ręka (do poprawy w postprocesie) i przesunięta szczęka przez co w ogóle nie brałbym pod uwagę, żeby właśnie to zdjęcie obrobić.

Domyślnie

Rewelacyjne!!!

Domyślnie

zdjęcie klasa, choć modelka trochę mi przypomina Michała Szpaka
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Bardzo mi się podoba to latające coś, matowa kolorystyka, kadr, stylizacja. Bardzo nie podoba mi się to jak wyszła modelka - wielka prawa ręka (do poprawy w postprocesie) i przesunięta szczęka przez co w ogóle nie brałbym pod uwagę, żeby właśnie to zdjęcie obrobić.
    A ja to zdjęcie wybrałem jako najlepszą do obróbki i pokazania własnie :P

Domyślnie

Ogólnie podoba mi się ta praca. Jest inna, oryginalna, pomysł z stylizacją (kolorowe gazety, konfetti a potem odpowiednia obróbka) bardzo dobry. Nie wiem czy mina modelki jest odpowiednia, z jednej strony nie oczekiwałbym przy tym zdjęciu jakiegoś klasycznego uśmiechu, z drugiej strony przesunięta szczęka nie wiem czy pasuje. Całościowe wrażenia jak najbardziej pozytywne, secik będzie zacny.

Pozdrawiam!

Domyślnie

Super! Genialny pomysł, niby na zdjęciu wszystkiego pełno ale fajnie się patrzy.
    NIKON 3100--------AF-S NIKKOR 18-105

Domyślnie

dobre dobre ! trzyma sie kupy

Oszczędny w słowach Awatar JoannaJeszka
    Miasto
    Kujawsko Pomorskie

Domyślnie

genialne

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów