Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Przyjaciele.

Domyślnie Przyjaciele.

Witam.
    Zainspirowany zdjęciem Motorniczego "Zjadacz słońca" zapraszam do wczucia się w to zdjęcie. Jechałem za tym starszym Panem jakieś 10 minut po mieście. Ale dla tego zdjęcia warto byłoby jeździć i godzinę Może i Wam się spodoba. Zapraszam, pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez wilkolak ; 04-12-2011 o 03:09 Powód: pomyłka w publikacji zdjęcia

Domyślnie

Tytuł

Domyślnie

Dzięki.

Domyślnie

Kurcze, tak się zastanawiam... 188 odsłon zdjęcia a w komentarzach tylko korekta tytułu. Może brak krytycznych komentarzy to tez dobre ale zastanawiam się czy tylko dla mnie to zdjęcie ma w sobie to coś fajnego czy i Wy w nim coś widzicie. Chyba że dla większości odbiorców jest to tylko dziadek przy starym mercedesie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilkolak Zobacz posta
    Chyba że dla większości odbiorców jest to tylko dziadek przy starym mercedesie.
    Jestem w tej większości.
    Nie widać na zdjęciu, że to w ogóle jego Mercedes jest. Może wyszedł z sąsiedniego garażu, gdzie właśnie zaparkował swoją Skodę i tylko spogląda na, być może obiekt swoich westchnień, gdy kilka lat mniej miał.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

dzięki Zdyboo, o to właśnie mi chodziło. Może masz i rację że to tak wygląda. W każdym bądź razie historia wygląda tak że tym mercedesem ten starszy jegomość jeździ od 1985 roku i jest jego pierwszym właścicielem. Wywołałem mu to zdjęcie w formacie 15x23 i kiedyś podarowałem. Rozmowa z Panem Józefem była bezcenna: "a wiesz pan, na trasie nigdy mnie nie zawiódł". W każdym razie dzięki bardzo i pozdrawiam.

Domyślnie

Skoro znasz właściciela, to już nic nie rozumiem. Zamiast pogadać, zrobić pozowane fotosy i dać nawet w dziale portret, to zrobiłeś takie nie wiadomo co. Jak "klasyczny" street od tyłu, robiony tele.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Tu wystarczyłoby dodane jedno dwa zdjęcia, zawiązujące historię i pokazujące bliżej tę postać. Może raz z a kierownicą, raz jeszcze gdzie indziej. Być może nawet masz takie zdjęcia, ale forma prezentacji w tym przypadku ma ogromne znaczenie. Powyższa klatka, sama w sobie wygląda na bezosobową i całkiem postronną. Ot jakiś człowiek ogląda auto, może to kupiec, może właściciel, może przechodzień. Bywa, że wielość interpretacji zdjęcia jest dobra. Jednak nie w takim przypadku.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Milo slyszec, ze moje zdjecie stalo sie inspiracja ,tylko, ze ja zrobilem pozeracza slonca przystajac na chwile aby otrzec pot z czola chusteczka, poniewaz tego dnia bylo 41 stopni Moim zdaniem masz udane zdjecie a Twoj opis zamyka historie . To zdjecie przypomina mi troche sceny, kadry z filmu NRDowskiego o tajniakach . Pozdrawiam

Domyślnie

wilkolak tak ,ona ma w sobie cos
    uczucie miedzy nimi fajnie utrwaliles.
    do kadru nie moge sie calkiem przekonac ..
    poz
    ..
    www.facebook.com/vaydaimages
    www.vaydaimages.com

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów