Szukaj
"GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
~ JA
Matryca do czyszczenia, na 1, 5 i 6 są jakieś dziwne obwódki przy skaterach. 2 w sumie jest najlepsze chociaż i tak kadrowałbym zupełnie inaczej, bo w poziomie.
ciasne kadry (za ciasne ?), krzywe, obrobka - jednym sie spodoba, drugim nie
1. poprawna, chociaz za bardzo troche wyciągnąłeś ridera, kadr niby poprawny, ale mi osobiscie rolki w kwadracie ciężko jakoś wchodzą
2. kiepsko pokazales miejscowke, czemu taki ciasny kadr ?
3. spoko, chociaz niekoniecznie kadr dobrany do tricku (ale tu można dyskutować - widać cały trick poprawnie)
4. poprawne, flara brzydka
5 i 6 kiepsko, tricki najczesciej pokazuje sie od drugiej strony murka - od "zewnatrz" (od tej krawedzi po ktorej rider jedzie), tu w oogle nie widac wysokosci murkow (wiem, ze są niskie, ale mozna je fajnie pokazać)
ćwicz dalej, rolki dobra rzecz!
tak przy okazji: PTG - Pomnik Trudu Górniczego![]()
Co do pokazywania trikow to nie znam się na trikach, chciałem pokazać reportaż połączony ze sportem .
"GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
~ JA
IHMO jesli nie znasz się na trickach, to nie jesteś w stanie zrobić dobrych zdjęć rolkowych - obojętnie, czy to reportażowych, czy "reklamowych"
i to tyczy się generalnie sportów ekstremalnych - musisz choć trochę znać tematykę, aby mieć info niezbędne do pracy ...
jeśli jesteś zainteresowany tematem fotografii rolkowej, to obejrzyj - próbuje tam kilka kwestii wyjaśnić / sorry za autoreklamę - jesli kogoś "razi" ... /
Aby dopełnić naukę.
Tajemnicze PTG oznacza:
Plac (Pomnik)
Trudu
Górniczego,
który można obejrzeć w tle na 5.
Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|
Skontaktuj się z nami