Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Prośba - Staś

Domyślnie Prośba - Staś

Witajcie. Nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale i nie wiem czy w ogóle mogę zwracać się z czymś takim do Was, ale nieśmiało próbuję. Na uczelni ćwiczenia prowadzi ze mną bardzo fajny facet - zaangażowany w wiele akcji, sam współtworzy wiele akcji dotyczących pobudzania lokalności społecznych do aktywności i robi wiele wiele innych naprawdę dobrych rzeczy. Niestety ma chorego syna (jak się okazało córeczka która mu się niedawno urodziła również jest chora). Non stop musi zbierać pieniądze na leczenie. Jest to wada układu pokarmowego, która sprawia że chłopiec od urodzenia nie otrzymał jedzenia doustnie a musi otrzymywać je za pomocą specjalnej pompy.
    Ale do rzeczy - zbiera pieniądze na kolejną operacje gdyż poprzednie operacje nie pomogły. Sam nigdy nas - studentów nie prosił o pieniądze.
    Pomyśleliśmy (studenci), że można pocztą pantoflową puścić plakaty dalej. Było by super, gdybyście w miarę możliwości i chęci mogli puścić poniższy plakat/ogłoszenie dalej np poprzez facebooka.
    Oczywiście nie proszę Was o wpłaty, ale jeśli ktoś ma wolną chociaż złotówkę... Sami wiecie, że w takich przypadkach każdy grosz się liczy.
    Również jeśli macie może pomysły na pomoc małemu Stasiowi to bardzo proszę o głos.

Po kliknięciu otworzy się duży format plakatu.

Mam nadzieję, że nie zostanę skarcona za tego typu post. Jestem na tym forum od dłuższego czasu, przeglądam codziennie posty i pomyślałam, że jest nas tutaj tyle, że może warto napisać tutaj.

Domyślnie

Akcję popieram, podeślę dalej, jednakże chciałbym zwrócić uwagę, że "na co dzień" piszemy oddzielnie. Warto poprawić.

Pozdrawiam

Domyślnie

Dziękuję!
    Faktycznie! Szczerze mówiąc nie zauważyłam tego błędu na plakacie. Co prawda nie ja go tworzyłam, ale przekażę

Domyślnie

Pozwoliłem sobie przepisać dane z plakatu:
    Bank Millenium S.A 13 1160 2202 0000 0001 1101 3675
    tytułem: Staś Stawicki
    Caritas Archidiecezji Gdańskiej
    Sopot 81-805
    Aleja Niepodległości 778

Mam syna w tym samym wieku, ma na imię Staś ... wysłałem trochę pieniedzy.
    myślę co piszę

Domyślnie

Podbijam temat...
    Dziś dowiedziałam się że zebrane jest tylko 20 tysięcy - a potrzeba 65 tys. do końca grudnia. Jeśli możecie, przekażcie dalej informację o Stasiu. Im więcej osób wie, tym większa szansa na uzbieranie potrzebnej kwoty. Ponadto tata Stasia mówił, że nawet 10zł to jest ogrom pieniędzy w tej sytuacji, więc każda wpłata jest na wagę złota.
    Ostatnio edytowane przez Madlenne ; 09-12-2011 o 01:21

Domyślnie

Podbiam temat, też mam syna o tym imieniu i puszczam pare złoty.
    totalna amatorka

Uprawnienia umieszczania postów