Szukaj
jedynka ma fajne kolory ,ale zabrakło symetrii , a w tym wydaniu by mi się widziała
Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..
tak w jedynce symetria rozwaliłaby i mnie, fajny rytm
Jedyne co mogę zrobić to przekadrować nieco
3.
Odbicia świateł nieco też burzą symetrię, ale może tak lepiej?
Powiem tak. Na czymś straciła ta jedyneczka po przekadrowaniu, na czym ?? Sam do końca nie wiem ,kolorki się zrobiły bardziej "mdłe" i to chyba za sprawą lewej strony ,bo ociemniała co było wagą dla prawej ciemniejszej..
Hmm jaki wywód filozoficzny ....
No ja też nie jestem do końca przekonany. Idealnie byłoby mieć jedynkę z większą ilością prawej strony. Ale tutaj pojawia się już inny problem. Idąc dale w prawo nie było niestety już czysto:
4.
Kolory mi sie podobaja na obu....bardzo dobry WB....ale kadry sa jakies takies...
Nikon http://greg77.com/
Pozostaw jedynkę w pierwszej wersji ,będzie intrygowała i o to chodzi..
Tez bym tak zrobil. Bardzo fajna tonacja i kolory na 1.
P.s Wlasnie teraz doczytalem, ze napisales ze idealnie byloby miec 1 z wieksza iloscia prawej. Przeciez niewiele kadru potrzeba z prawej zeby bylo symetrycznie, zalapi sie tylko kawalek tych przeszkadzajek. Mozna by je sprobowac wystemplowac. I mamy wtedy chyba bardzo dobre foto. I taka lekka panoramka wychodzi. Dawaj jeszcze taka wersje
.
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 02-12-2011 o 12:12
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami