Ale super wypatrzone. Jest skala krajobrazu, jest dobry detal, kadr gra. Bardzo dobra fota w odbiorze. Niebo mi pasuje takie jak jest, wole takie niz "ciezsze". BW jest bardzo dobre...ale ja bym chcial tez bonusik w kolorze zobaczyc
.
Szukaj
Ale super wypatrzone. Jest skala krajobrazu, jest dobry detal, kadr gra. Bardzo dobra fota w odbiorze. Niebo mi pasuje takie jak jest, wole takie niz "ciezsze". BW jest bardzo dobre...ale ja bym chcial tez bonusik w kolorze zobaczyc
.
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 02-12-2011 o 12:04
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
przepiękne zdjęcie, miejsce również nieprzeciętne............... domek moich marzeń.......... nie musiałbym jeździć nigdzie samochodem![]()
Coś mi się kolory nie wyświetlają ale to nic, i tak jest przepięknie!
Można ten domek sobie wynająć?![]()
Świetna praca - kadr + konwersja = miodzio![]()
***BONUS W KOLORZE***
Piękna głęboka zieleń lasów porastających zbocza norweskich fiordów,
wystające surowe i groźne kawałki nagich skalnych fragmentów w grafitowo-brunatnym odcieniu,
hytta wraz z motorówkowym garażem pociągnięta kolorem o wdzięcznie brzmiącej nazwie "karmazynowa fantazja",
niebo i woda tylko nieznacznie różniące się od wesji zaprezentowanej, posiadające lekką dominatę barw z grupy niebieskości.
Miejsce niby to samo, ale klimat trochę jakby z niższej ligi.
*** DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM ODWIEDZAJĄCYCH***
Nie no, wiedziałem, że kolor będzie zdecydowanie lepszy![]()
Skontaktuj się z nami