Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    na stronie NikSoftware są filtry do ColorEfexPro które można ściagnąć, tylko jak je wgrać do programu?
    Moim zdaniem nie da się ich dograć z tego prostego powodu, iż są one już zainstalowane. U mnie, po instalacji w katalogu z filtrami są wszystkie filtry z najbogatszej wersji, ale w programie dostępne są tylko niektóre.

Stąd też przypuszczam, iż wersja programu zależna jest od użytego klucza. Działa to pewnie na podobnej zasadzie, jak windows 7. Ale to tylko moje luźne przypuszczenia.

Ja mam natomiast pytanie. Zainstalowałem tę wersję na nie swoim kompie i niestety nie zintegrowała się z Photoshopem PS3, tzn, nie mam tego w zakładce filtry. Jak to rozwiązać?

Domyślnie

bo to nie jest Plugin tylko Stand Alone, czyli działa jako osobny program...

Domyślnie

Dziś też udało się pobrać, zainstalować i zarejestrować. Potwierdza to komunikat:
    "Thank you for registering your product. You are now authenticated for current and future Upgrade orders through our webshop, which will be processed automatically.
    You may now register additional products or go to your user account."

A nuż kiedyś dadzą darmowe upgrade do full wersji.

P.S.: No i mamy 3 wersje upragnionych przez tysiące PASTELI!
    Ostatnio edytowane przez bialogardzianin ; 03-12-2011 o 12:28
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Domyślnie

Kurcze - ściągnąłem, zainstalowałem - i na moim nowiutkim Windows 7 64 bit (procek Intel i5-2500K, 4GB RAM) strasznie się muli... Klikniecie jakiejkolwiek funkcji menu powoduje "zwis" systemu na dobrych kilkanaście sekund... Każde odświeżenie ekranu trwa wieki - widać odświeżające się po kolei "kafelki" obrazu.. Pyk... Pyk... Pyk... Windowsowy Menadżer zadań pokazuje, że podczas pracy w tym programiku działa tylko jeden rdzeń procesora (obciążenie tego rdzenia podczas pracy 100%)... Pamięć nieobciążona.. Czy ktoś miał podobny przypadek ? Jakieś rady ?
    Ostatnio edytowane przez dominikpl72 ; 03-12-2011 o 12:46
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dominikpl72 Zobacz posta
    Kurcze - ściągnąłem, zainstalowałem - i na moim nowiutkim Windows 7 64 bit (procek Intel i5-2500K, 4GB RAM) strasznie się muli... Klikniecie jakiejkolwiek funkcji menu powoduje "zwis" systemu na dobrych kilkanaście sekund... Każde odświeżenie ekranu trwa wieki - widać odświeżające się po kolei "kafelki" obrazu.. Pyk... Pyk... Pyk... Windowsowy Menadżer zadań pokazuje, że podczas pracy w tym programiku działa tylko jeden rdzeń procesora (obciążenie tego rdzenia podczas pracy 100%)... Pamięć nieobciążona.. Czy ktoś miał podobny przypadek ? Jakieś rady ?
    To interesujace . Mam na blaszaku AMD 4200+ 4Gb ram i Viste 32 bit i dziala plynnie bez zwieszek itp. Moze cos sie u Ciebie gryzie ? Czasem bywa, ze stery lub jakis inny program moze utrudniac prace innego programu . Pozdro

Domyślnie

na P4 3.2 gHz 2gb ram śmiga bez żadnego obciążenia nawet na plikach 24mpix

Domyślnie

Dopiero dziś, udało mi się zarejestrować produkt

Ja mam starego Celerona i smiga również, musi być gdzieś "konflikt"
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bialogardzianin Zobacz posta
    A nuż kiedyś dadzą darmowe upgrade do full wersji.

WICHTIG: Dieses Angebot beinhaltet nicht die Möglichkeit eines kostenlosen Upgrades auf Color Efex Pro 4. Registrieren Sie Ihr Produkt bis zum 06.12.11, um sich die Möglichkeit eines Upgrades auf Color Efex Pro 4 Complete zum Vorzugspreis zu sichern!

Niestety darmowy upgrades do Color Efex Pro 4 nie jest możliwy, jedynie po rejestracji możliwość rabatu

Domyślnie

Dzięki za info, też zarejestrowałem.

Domyślnie

też poszła rejestracja i też krzyczą że możliwy tylko rabat...

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów