Opinie mile widziane.
Szukaj
Opinie mile widziane.
Podoba mi się zdjęcie nr 2. Aczkolwiek biała plama w lewym górnym rogu trochę rozprasza i odwraca uwagę.
właśnie co z tą plamą czy to nie jakieś światło lokomotywy przypadkiem? fajny klimat na 2.
D700+50mm f1.8G+Di866
Zgadza sie. Biale swiatelko nic nie wnosi bo i tak nie widac paciongu. Obcialbym tez z prawej ten slup. Ale 2-ka wyglada zupelnie naturalnie i sympatycznie.
Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę
Dobra modelka. Zdjęcia niezłe, ale z niedoróbkami. Jedynka to za ciasny kadr i średnia kompozycja, plus jakaś krecha na górze klatki. Na dwójce ostrość trochę słabsza, śmietnisko i ponownie ciemny lewy brzeg.
To że to światło lokomotywy to raczej wiadomoJednak od tego jest Photoshop, żeby takie rzeczy w niwelować chociażby jedynie na ekranie komputera. Aczkolwiek w retuszu manualnym tez by się dało
Wiadomo, ze nie wszystko trzeba retuszować, ale rzeczy które faktycznie psują odbiór zdjęcia mz należy niwelować do minimum.
Dwojka bardzo sentymentalna i bankowo fajnie wtedy bylo gdy z nia spacerowalesTakie mam odczucia ogladajac to zdjecie. Pozdrawiam
2 naprawdę bardzo fajna, jedynka mi się za to nie podoba...
http://rmn1.pl Sony i telefon.
Skontaktuj się z nami