Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Upside down.

Domyślnie Upside down.

Długo zastanawiałem się nad wrzuceniem tego zdjęcia i jakoś do końca nie jestem przekonany, czy słusznie zrobiłem, ale co mi tam.
    Możecie sobie przynajmniej poużywać, nie przebierając w komentarzach

Jak słusznie się domyślacie, fotografia przedstawia wycinek lasu, odbijający się w tafli falującej wody jeziora.

Ok, teraz możecie pastwić się nad tym kadrem.

Pozdrawiam.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Uzywac sobie nie zamierzam, ale fakt- nieco gory by sie przydalo. Nie pelne lustro, ale troche tego lasu bym widzial.

Domyślnie

Jak staniesz na glowie wyglada jeszcze lepiej! Mi sie podoba, bez kozery mowie.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

fota zrobiona dobrze, natomiast kompozycyjnie wolałbym to odbicie razem z górą

Domyślnie

Wstawiles fote do gory nogami. A na powaznie, tez bym chcial zobaczyc kawalek zrodla tego odbicia. Czyli powiedzmy horyzont, tak w 1/4 od gory z kawalkiem lasu.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Zatem, gdy będę tam następnym razem, ustrzelę kadr ze źródłem odbicia. Ale to zapewne dopiero wiosną, bo teraz las wygląda raczej mało fotogenicznie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Wstawiles fote do gory nogami. A na powaznie, tez bym chcial zobaczyc kawalek zrodla tego odbicia. Czyli powiedzmy horyzont, tak w 1/4 od gory z kawalkiem lasu.
    Mam tak samo jak Krzysztof .
    Jest inaczej, oryginalniej i za to duży plus .

Domyślnie

Zrobiłam kiedyś foto według tego samego pomysłu (moje było nieco bardziej.."odrealnione", wywołaną odbitkę powiesiłam na wystawie fotograficznej - powiesiłam...do góry nogami - celowo. Ta fotografia zatrzymywała oglądających najdłużej! Podobała się. Warto eksperymentować, nie wszystko musi być oczywiste.
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Uprawnienia umieszczania postów