Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Ludzie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

7 za ciemna jak dla mnie. Trzeba wzrok wysilać, a nie bardzo jakiś temat specjalny, więc się nie chce.
    8 - oj takiego cięcia nóg to chyba jeszcze nie było; gdzieś tu forumowy specjalista się kręci to na pewno skomplementuje - dla mnie sztuka dla sztuki trochę - coś tu jest, ale bym wstrzymał oddech? raczej nie.

Domyślnie

1 i 5: rewelacyjne. Podpis jednak trochę razi...

Domyślnie

Jedynka, mz, najlepsza - ciekawa kompozycja, obróbka mi pasuje. Trochę klimat fotografii sprzed lat.

W ogóle podzieliłbym tego seta. Np. 5 i kolorystycznie i tematycznie - jako pojedyncze zdjęcie. To samo 6. I to samo 8.
    Ale jako całość tez jestem na tak.

Domyślnie

Dzieki wszystkim za komentarze (szczegolnie za te pozytywne hehe). W przyszlym tygodniu mam troche wolnego to postaram sie cos dorzucic. Pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez telly Zobacz posta
    Jedynka, mz, najlepsza - ciekawa kompozycja, obróbka mi pasuje. Trochę klimat fotografii sprzed lat.

W ogóle podzieliłbym tego seta. Np. 5 i kolorystycznie i tematycznie - jako pojedyncze zdjęcie. To samo 6. I to samo 8.
    Ale jako całość tez jestem na tak.
    Przyznam sie, że myslalem o tym zeby przydzielic niektórym zdjeciom oddzielne wątki, bo to co przedstawiam w biężącym NIGDY nie było planowane jako całość.
    Z drugiej strony dzięki jednemu wątkowi istnieje szansa na odkurzenie juz wczesniej publikowanych zdjęć, do ktorych nie każdy musiał dotrzeć

Domyślnie

Witam ponownie,
    Tym razem jedno zdjęcie.... bardzo spontaniczne.... Pozdrawiam

Domyślnie

Jak zobaczyłem 1, to aż dech mi zaparło...przypomniały mi się pierwsze (nieudolne) próby z wywoływaniem zdjęć w domowej ciemni fotograficznej.
    Foty (bo nie zdjęcia!) robiłem wtedy aparatem Wilia
    Nie zrozum mnie źle, nie chodzi mi o to, że Twoje zdjęcie też jest nieudolne. Wręcz przeciwnie, właśnie bardzo mi się ta obróbka podoba.
    2 - pomysł fajny, ale gdybyś nie napisał o co Ci chodzi...
    3 - domyślam się o co Ci chodziło, ale za dużo bałaganu w tym kadrze
    4 - ciekawa
    5 - rewelacja. Świetny pomysł, obróbka OK (choć, jak ktoś zauważył więcej niebieskiego by się przydało).
    Byłem swego czasu w "hotelu" w Kędzierzynie...
    6 - Jakoś kadr mi nie pasuje
    7 - gdyby ludzie byli bardziej widoczni/lub wcale byłoby super.
    7 drugiego setu - Podobnie, jak 1, bardzo na tak
    8 - pomysł bardzo dobry-ale nie ten kadr. Przeszkadza mi barierka po lewej
    Generalnie bardzo fajnie podchodzisz do otaczającego nas świata
    Ostatnio edytowane przez wujleon ; 28-07-2012 o 08:05

Domyślnie

Nigdy tego nie robiłem, ale zdjęcie ma tytuł "Kryptonit" Pozdrawiam

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów