Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: Egipt

Domyślnie

oj marudzisz, przecież pisałem że kupowałem w październiku i cena schodziła do 2800 na koniec listopada do 2600 na początek grudnia dokładnie na 2-go i do mojej ceny na 9-go grudnia (piszę o datach wylotów)
    za te ceny już dawno wykupione ale na 9-go są jeszcze 1 tygodniowe za około 1400-1500 pln

mrozikulus już mam zaklepany pokój w nowej części, zresztą za każdym pobytem jest tam coś nowego, pamiętam pobyt kiedy chyba w przeciągu 8 miesięcy przy kolejnym zobaczyłem Jungle Aqua Park kiedy wcześniej była tam pustynia

ogólnie polecam ten hotel : mnóstwo zabawy , czysto , porządny All Inclusive , naprawdę dobre żarcie
    a mam porównanie z kilkoma innymi hotelami, zresztą wystarczy luknąć na holiday check naprawdę bardzo mało hoteli ma tak wysokie opinie dochodzące do 95 % zadowolenia
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

potpot
    Gość

Domyślnie

ja kiedys kupowelem wyciezske do egiptu, prawie za pol ceny dla dwojga - fajna spraw tylko za zarcie trzeba bylo samemu placic, ale naprawde tanio wyszlo. czasmi ten groupon ma fajne oferty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrozikulus Zobacz posta
    chyba w JUNGLE
    Nie, bylem w Aqua i obok za płotem był ten Wasz. Oczywiście w Sharm.
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Nie, bylem w Aqua i obok za płotem był ten Wasz. Oczywiście w Sharm.
    no to nie był ten "nasz" bo nasz jest w Hurghadzie w Sharmie nie ma Alf Leili
    |sprzęt dostarcza firma Nikon & Sigma|

Domyślnie

Ty, teraz zgłupiałem. Byłem w czerwcu z rodzinką w Aqua i biegali rezydenci oferując jakieś tam wieczorki i zabawy w sąsiednim Alf Leila. Patrzę taraz na mapę i faktycznie nie ma tam tego hotelu... Jest coś innego jeszcze o tej nazwie bo pewien jestem, że było to dosłownie obok... :/

edit - wiedziałem, że coś w tym stylu było i faktycznie
    http://www.holidaycheck.pl/atrakcje-...zid_43732.html
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 01-12-2011 o 18:34
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

rzeczywiście jest coś takiego w Sharm nawet tam byłem nazywa sie to Park rekreacyjny Alf Leila Wa Leila , masa sklepow i wieczorem spektakl FANTASIA 1001 ( w naszym hotelu w Hurghadzie tez codziennie sa te spektakle )

Domyślnie

a jak byłeś to który grajek rzępolił w sindbad cafe, taki grubszy non stop uśmiechnięty ?
    zobacz na nowych fotkach z holiday check jak się tam pozmieniało normalnie baru w lobby nie poznałem
    a to do Sharmu to żywcem przenieśli z naszego i my to mamy codziennie gratis, ostatnio bilety dla turystów z innych hoteli były chyba po 25 $
    Ostatnio edytowane przez sinner ; 01-12-2011 o 19:41

Domyślnie

byłem w lipcu tego roku grajek ten sam , banan i uklonik najpierw to on przygrywa do kolacji w marokanskiej a potem idzie do singbada . bar barem , ale nowy basenik z małym aqua parkiem dla dzieci to byl strzal w dziesiatke ( przynajmniej dla mojej cory ) , no i ta nowa czesc i nowe baseny tez mnie zszokowały pozytywnie.
    Na spektalu musialem byc obowiazkowo codziennie ! cora mnie i zone ciagala na pokaz jazdy konnej , tak sie wycwanila , ze jak uslyszala muzyke poprzedzajaca wystep koni to niestety trzeba bylo wszystko rzucic i leciec na pokaz
    co do singbada to nasze ulubione miejsce na wieczorne piwko Ahmed z Mohamedem nawet sie pytali tylko sami wiedzieli co robic hehe
    w tym roku byli tez mega animatorzy z Polski ze sky clubu Tomek i Natala

Alf Leila na fejsie
    Ostatnio edytowane przez mrozikulus ; 01-12-2011 o 20:08

Domyślnie

ja ostatnio podrukowałem 100dolarówki ze zdjęciami obsługi i mimo że zawsze daje napiwki to chyba nic im nie sprawiło tyle radochy co te "ICH" dolary, a jak się nimi chwalili i na niby wydawali nimi resztę ładnym dziewczynom
    naprawdę klasowa i super fajna ekipa pracuje w tym hotelu ... no dobra jeszcze tylko tydzień i Yalla !!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sinner Zobacz posta
    ja ostatnio podrukowałem 100dolarówki ze zdjęciami obsługi i mimo że zawsze daje napiwki to chyba nic im nie sprawiło tyle radochy co te "ICH" dolary, a jak się nimi chwalili i na niby wydawali nimi resztę ładnym dziewczynom
    naprawdę klasowa i super fajna ekipa pracuje w tym hotelu ... no dobra jeszcze tylko tydzień i Yalla !!!
    Radek jedziesz za tydzien ?
    Ostatnio edytowane przez mrozikulus ; 01-12-2011 o 20:58

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów