Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Zjazd...

Domyślnie

Super gra swiatła i cienia - podoba sie!

maniak666
    Gość

Domyślnie

Dziekuje wszystkim

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta

ps pokazal bys swoje nowe miejsce w koncu
    Mirek daj mi sie na prawostronny ruch przestawic z powrotem
    Na wszystko przyjdzie pora. Na razie pogoda tu bardziej angielska niz u Ciebie.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    Andrzeju padlem na cycki, swietnie to wypatrzyles, a ze tez tam bylem wtedy, to moge z reka na sercu stwierdzic, ze swiatlo ogarnoles tu wzorowo (dla tych co tam wtedy nie byli dodam, ze to srodek dnia bezchmurne niebo, a slonce walilo niemilosiernie, czyli warunki w ktorych nawet sie aparatu nie wyciaga )
    I tu sie w pelni zgodze.... a tak swoja droga ciekawe ile na spadaniu bym wyciagnol? (Ot stara Licencja Rajdowa sie odzywa)
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Światło pierwsza klasa, a i kadr udany. Podoba się
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

dobry kadr i ładna kolorystyka

Domyślnie

Coś jest w tej fotografii, co nie pozwala przejść obok niej obojętnie.
    I nie żebym tam gdzieś za drzewem widział gb .
    Fajna kompozycja, ciekawa gra światłem i cieniem, oraz sympatyczne kolorki. To na pewno, ale jest jeszcze coś, czego nie bardzo potrafię jasno wyłożyć.
    Tutaj zdecydowanie lepiej się prezentuje ze względu na delikatniejszą obróbkę i format. Chociaż drzewka i tak jeszcze mz zbyt mocno zatemperowane są .

Domyślnie

Widziałem w innym miejscu i bardzo się spodobała fotka Tam był kciuk do góry tu także

Domyślnie

Mnie się bardzo podoba i ... nie chce mi się pisać dlaczego , tak poprostu jest !
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

...a to Twoje jest:0 na tym portalu wygląda zdecydowanie lepiej, jak już pisałem... kadr,światło +kolory bardzo mi się podobają.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów