Ja korzystam z Fritz Exchange, wydaje się całkiem solidny. Jak na razie wszystko przebiegało tak jak powinno. Kursy mają bardzo korzystne, ale jak to z kursami, mogą się trochę zmieniać, więc zawsze można skorzystać z jakiejś porównywarki.
Szukaj
Ja korzystam z Fritz Exchange, wydaje się całkiem solidny. Jak na razie wszystko przebiegało tak jak powinno. Kursy mają bardzo korzystne, ale jak to z kursami, mogą się trochę zmieniać, więc zawsze można skorzystać z jakiejś porównywarki.
Zalozylem konto na liderwalut. 2 transakcje zrealizowane bez problemu. Takze bez uwag
Panowie, a pobierają jaką prowizję banki itp od tej wymiany?
Chciałem korony norweskie na pln wymienić i nie wiem, czy jest to opłacalne...
Musisz sprawdzic w banku i w kantorze. Bank raczej nie pobiera bo z jakiego tytulu ? Że do nich kasa wplywa ? Co do kantoru to juz kwestia gdzie kantor ma konta.
Ja akurat do kantoru przelewam z Aliora Sync za 0 zl a kantor mi przelewa do BOS też za 0 mimo że nie maja tam konta. Maja za to wlasnie w Aliorze a tam przelewy gratis
ja wymieniam euro w kantorze internetowym z synca walutowego poprzez kantor na synca normalnegoA potem juz na swój regularny ROR w BOŚ
![]()
Skontaktuj się z nami